Antena Căutare

Este Lună plină și toată lumea este afectată! Urmează câteva zile extrem de dificile pentru multe dintre zodii!

Oricât de frumoasă ar fi pe cer Luna plină, pentru noi are influențe importante în viața de zi cu zi. Află și tu cum te poate afecta pe tine acest fenomen preferat de romantici.

Oricât de frumoasă ar fi pe cer Luna plină, pentru noi are influențe importante în viața de zi cu zi. Află și tu cum te poate afecta pe tine acest fenomen preferat de romantici.

Este o Lună plină acum, iar luna nouă a fost în Leu luna trecută. Asta înseamnă că vine cu o energie foarte puternică, dar de data aceasta ne afectează foarte mult în planul emoțiilor, pe planul sentimentelor. Efectul a început de ieri și mai ține încă două sau trei zile”, a explicat Roaxna Lușneac (astrolog).

„Unii nativi vor pleca în străinătate, alții vor reconsidera relațiile amoroase și vor lua decizii importante. Este o perioadă bună pentru noi începuturi”, a mai zis această.

Baţi în lemn să te fereşti de ghinion? Iată de unde vine obiceiul şi ce semnifică de fapt

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce te așteaptă în perioada următoare!

Internetul s-a îndrăgostit de tânăra aceasta cu forme sexy, dar nimeni n-a văzut detaliul ce a dat-o de gol!... Mesajul transmis de români extratereștrilor! A fost ales în vremea lui Ceaușescu. Ce le-am transmis civilizațiilor din a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x