Antena Căutare

"Este o altă lume aici, se întâmplă ceva straniu"! Templu misterios descoperit în România!

Puţini sunt cei care au auzit de Şinca Veche şi de fenomenele stranii ce se petrec aici. Se pare că nici oamenii de ştiinţă nu au explicaţii pentru aceste lucruri.

Puţini sunt cei care au auzit de Şinca Veche şi de fenomenele stranii ce se petrec aici. Se pare că nici oamenii de ştiinţă nu au explicaţii pentru aceste lucruri.

Aici se află o peşteră de mici dimensiuni, despre care oamenii povestesc ceva cu adevărat incredibil. Se pare că locul are o vechime de peste 7.000 de ani. Peştera conţine desene ce nu au legătură cu creştinismului.

Tot aici se spune că au fost văzute, de mai multe ori, sfere luminoase ce au apărut ca din senin. Mai mult decât atât, uneori se pot auzi cântece aparent bisericeşti, dar într-o limbă nedesluşită. Cei care vizitează acest loc vorbesc despre prezenţa unor energii paranormale.

În această peşteră a fost descoperit ceea ce pare a fi un templu. Sunt şi voci care spun că totul este o creaţie de natură extraterestră, de unde şi numeroasele fenomene bizare ce se întâmplă aici.

VIDEO: CAZ UNIC ÎN LUME! "Oamenii sunt mereu surprinşi când mă văd". Ce poate face o femeie când intră în apă... Teroriştii de la Statul Islamic au declarat război MANELIŞTILOR români! Uite ce le-au făcut!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x