Antena Căutare

Ești paranoic, în ceea ce privește securitatea online? Stai liniștit. Și Marck Zuckerberg își acoperă camera web a laptopului cu bandă adezivă

Într-o fotografie postată de Zuckerberg pe Facebook, în care anunţa că Instagram a ajuns la 500 milioane de utilizatori activi în fiecare lună, se poate observa că Zuckerberg a aplicat bandă pe camera şi microfonul laptopului, scrie metro.co.uk.

Într-o fotografie postată de Zuckerberg pe Facebook, în care anunţa că Instagram a ajuns la 500 milioane de utilizatori activi în fiecare lună, se poate observa că Zuckerberg a aplicat bandă pe camera şi microfonul laptopului, scrie metro.co.uk.

Mark Zuckerberg, directorul executiv al Facebook, este îngrijorat de securitatea lui online la fel ca fiecare dintre noi. Se ştie faptul că hackerii sunt capabili să preia controlul camerei web de pe un computer fără ca utilizatorul să sesizeze.

Mark Zuckerberg, care are o avere estimată la 35,7 miliarde de dolari, încearcă să se asigure că imagini nedorite în care apare el nu ajung pe internet.

Din păcate, fondatorul Facebook nu a acordat la fel de multă atenție și parolei pe care o folosea pentru mai multe conturi de pe rețelele social. În urmă cu puțin timp, un grup de hackeri numit "OurMine", cu peste 40.000 de adepți pe Twitter, a spart mai multe conturi aparținandu-i.

Parola folosită a fost anunţată de hackeri chiar pe contul de Twitter al lui Zuckerberg. Aceasta era „dadada”. Este greu de înțeles motivul pentru care și-ar fi putut ales o astfel de parolă, cu care te transformi în victimă sigură a celor dornici de a-și demonstra calitățile informatice.

Piele umană, scoasă la imprimantă! Tehnica medicală care a revoluționat medicina... Poveste Emoționantă: Un tată și-a tatuat cicatricea fiului său lăsată de cancer. Gestul a emoționat sute și sute de oame...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x