Antena Căutare

Euro 2012: Rezultatele, prezise de "porcul paranormal"

Un porc, aparent cu puterni paranormale, va prelua sarcinile pe care le-a avut caracatita Paul, in 2010, in timpul Campionatului European de fotbal din acest an.

Consiliul orasului Kiev a anuntat ca porcul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, va furniza predictii in fiecare zi, la ora patru, pe durata desfasurarii campionatului.

"Este un porc oracol unic, un adevarat porc ucrainean, un porc paranormal care cunoaste misterele fotbalului", se precizeaza intr-un comunicat al municipalitatii.

Caracatita Paul, care intre timp a murit, a devenit faimoasa in timpul Campionatului Mondial din 2010, reusind sa ghiceasca castigatoarea in cazul tuturor celor sapte meciuri jucate de gazda Germania, precum si castigatoarea finalei.

Foto: imacwallpapers.com

Expozitie de arta invizibila, la Londra... FOTO! Un artist creeaza portrete din jeleuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x