Antena Căutare

Evită mersul la solar cu...BERE. Iată cum obții bronzul perfect repede și sănătos

Orice femeie isi doreste ss obtina un bronz perfect in timp ce merge la piscina sau la plaja, dar asta este destul de greu pentru unele dintre ele. Toti medicii ne recomanda sa evitam mersul la solare pentru a nu ne expune unor eventuale probleme grave cu pielea.

Orice femeie își dorește să obțină un bronz perfect în timp ce merge la piscină sau la plajă, dar asta este destul de greu pentru unele dintre ele. Toți medicii ne recomandă să evităm mersul la solare pentru a nu ne expune unor eventuale probleme grave cu pielea. Zeci de loțiuni, uleiuri și tratamente, dar rezultatele dorite au întârziat să apară? Iată cum obții bronzul perfect repede și sănătos cu ajutorul unui pahar de bere.

Pentru început trebuie să îți faci o baie înainte de fiecare expunere la soare pentru a curăța și hidrata pielea. Îmbrăcați un costum de baie care să vă permită o bronzare fără urme de bretele, șireturi și luați cu dumneavoastră o sticlă de bere neagră. Înainte de a vă expune la sore, masați întreaga suprafață a corpului cu bere, indicat ar fi să aveți și un prosop pe care să îl îmbibați din când în când cu bere și săl folosiți pentru a vă reaplica bere pe corp. Trebuie să aveți grijă să vă păstrați pielea umezită de bere pe tot parcursul statului la soare.

Evită mersul la solar cu...BERE. Iată cum obții bronzul perfect repede și sănătos

Este foarte important să faceți plajă atunci când razele soarelui nu sunt foarte puternice pentru a evita arsurile. Între 11-17 este indicat să vă feriți de razele soarelui deoarece în acest interval orar ele sunt cele mai dăumătoare. În prima zi de plajă nu trebuie să stați la soare mai mult de trei sferturi de oră. După prima zi puteți crește timpul de expunere la soare dar nu exagerați pentru a nu deshidrata pielea și pentru a obține un bronz frumos și uniform.

După plajă nu faceți imediat duș! Este extrem de importnat să așteptați o oră-două după expunerea la soare până a vă face o baie pentru ca bronzul să aibă timp să se fixeze. În caz contrat o să pierdeți nuanța frumoasă căpătată, bronzul ducându-se repede din cauza apei.

Cum s-a ”pregătit” o elevă pentru Bacalaureat! Imaginea care a stârnit isterie pe internet... Magia zilei, cu numerologul Mihai Voropchievici. Persoanele al căror prenume începe cu litera B sunt sensibili și emotiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x