Căutare Live

Scenariu apocaliptic. Un asteroid lovește Pământul în curând. NASA a dezvăluit ce se poate întâmpla!

Impactul nimicitor al unui asteroid cu planeta noastră nu este tocmai un scenariu nou. Au existat multe situații limită, multe dintre ele dezvăluite inclusiv de specialiștii NASA, cei care studiaza tot ce se petrece dincolo de ceea ce oamenii pot vedea cu ochiul liber

Impactul nimicitor al unui asteroid cu planeta noastră nu este tocmai un scenariu nou. Au existat multe situații limită, multe dintre ele dezvăluite inclusiv de specialiștii NASA, cei care studiaza tot ce se petrece dincolo de ceea ce oamenii pot vedea cu ochiul liber.

În această săptămână, angajații NASA au oferit mai multe informații importante despre un posibil impact nimicitor al unui asteroid de mari dimensiuni cu planeta noastră. În cadrul unei simulări organizate de cercetătorii instituției americane, s-au expus câteva dintre efectele pe care le-ar putea avea un asemenea incident de proporții.

Dacă un asemena incident chiar s-ar întâmpla în realitate, forța loviturii ar fi de 1.000 de ori mai mare decât în cazul bombei nucleare de la Hiroshima. Astfel, toate clădirile de la Central Park spre Manhattan ar fi prăbușite complet la Pământ, iar peste 1,3 milioane de oameni ar muri.

„Cred că exercițiul ilustrează cum timpul este cel mai de preț aliat când vine vorba de dezastre cu asteroizi”, a explicat profesorul de științe planetare de la Massachusetts Institute of Technology, Richard Binzel. „În realitate, a avea multiple decenii de avertismente ne oferă opțiuni multiple și încercări multiple de a preveni catastrofa”.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri