Antena Căutare

Expeditie esuata pe Marea Neagra: Un norvegian a fost salvat din larg de Garda de Coasta

Un cetatean norvegian care planuia sa strabata Marea Neagra intr-o ambarcatiune construita de el a fost oprit de o furtuna puternica in zona Gura Portitei.

Din cauza furtunii, valurile au fost prea mari, iar ambarcatiunea norvegianului s-a rasturnat. Barbatul a fost salvat de angajatii Garzii de Coasta si a ajuns la spitalul din Tulcea unde medicii au constatat ca avea o intindere musculara si i-au recomandat repaus.

Bjorn Heidenstrom si-a inceput expeditia in urma cu trei luni. A pornit pe Dunare din Germania, la bordul unui caiac, si de acolo a ajuns in toate capitalele strabatute de fluviu. Norvegianul a avut probleme inca de la intrarea in Romania pentru ca s-a rasturnat cu caiacul in zona cazanelor Dunarii, in judetul Mehedinti. Atunci a fost salvat tot de politistii de frontiera.

Cele doua accidente nu l-au descurajat, asa ca planuieste sa se intoarca in Norvegia pentru recuperare si sa porneasca din nou in calatoria cu caiacul. Barbatul vrea sa ajunga de la Sulina la Istanbul cu ambarcatiunea construita de el.

S-a descoperit teatrul unde au jucat Romeo si Julieta!... BAC 2012: Elevii nu mai stiu nici sa copieze - Fituici, cumparate on-line...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x