Antena Căutare

Experimente extreme de viata: 7 oameni au trait ani buni fara internet, bani, zahar, mancare si apa

Unii fac sporturi extreme pentru a-si condimenta viata, altii apar la televizor, ca actori sau realizatori de emisiuni. Urmatorii oameni au decis sa mearga putin mai departe si sa isi transforme intreaga viata sau macar un an din ea intr-un experiment de neuitat. Asa au ajuns sa renunte la internet, bani sau chiar mancare si apa.

1. Barbatul care si-a petrecut un an fara Internet. Si a trait.

Ca multi alti oameni din generatia sa, Paul Miller si-a petrecut viata conectat la Internet. De la varsta de 12 ani a inceput sa navigheze pe net si mai tarziu, a inceput sa lucreze ca designer web. Pe la varsta de 26 de ani, a decis sa faca o schimbare majora in viata sa - sa renunte la viata online pentru un an. Nu i-a fost deloc usor si cu siguranta, nu va mai face asta din nou. Alte revelatii, in video mai jos:

2. A. J. Jacobs si o viata intreaga de experimente

Editorul global Esquire, A.J.Jacobs, este un barbat plin de intrebari. Mediteaza frecvent la cat de sanatos poate deveni si cat de bine poate trai dupa regulile lui George Washington, de exemplu. Intamplarile sale au ajuns in carti iar cea mai notabila colectie a sa este "My Life as an Experiment".

3. Colin Wright este un nomad extrem

Barbatul de 26 de ani nu stie ce inseamna sa te stabilesti undeva. La fiecare patru luni isi ia rucsacul in spate si pleaca in alta locatie, in functie de ce ii sugereaza userii pe blogul sau. Acesta vrea sa conduca prin exemplu si sa ii convinga pe oameni ca trebuie sa fie mai flexibili.

4. Femeia care traieste fara zahar

Zaharul iti indulceste viata si iti da dependenta. Conform unor cercetari, acesta este responsabil pentru diabet, obezitate, carii si altele. Dar este unul din cele mai intalnite ingrediente in produsele alimentare. Cine ar putea sa renunte la el? Din 2008, o femeie a reusit aceasta performanta. Pe blogul ei a postat retete fara zahar si sfaturi pentru a duce o astfel de viata.

5. Femeia care a trait fara bani timp de 16 ani

Heidemarie Schwermer a trecut prin momente dulci si amare. Familia sa era instarita, pana a pierdut toti banii in Al Doilea Razboi Mondial. De-a lungul vietii, a stiu ce inseamna sa fii si bogat si sarac. Asa ca, la 50 de ani si-a impus sa traiasca un an fara bani. A dat totul de pomana, inclusiv apartamentul, pastrand doar o mica valijoara. De atunci, isi traieste viata imprumutand, recuperand lucruri si vorbind la conferinte unde este chemata. A aparut intr-un documentar, "Living Without Money", pe care nu poti sa il vezi totusi gratis.

6. Daniel Suelo, barbatul care a fugit de societate

Daniel Suelo a renuntat la bani si alte beneficii ale traiului civilizat, preferand salbaticia din Utah. Nu accepta daruri sau asistenta sociala. Totusi, are acces la internet pentru a scrie pe blogul sau, unde isi invita cititorii sa i se alature.

7. Yoghinul care a trait peste 70 de ani fara mancare si apa

Daca Prahiad Jani spune adevarul, nu numai ca a invins tentatiile dar si ciclul biologic al vietii.Jani spune ca nu a mai mancat sau baut e la varsta de 12 ani. Acum are 85 de ani, traieste ca un pustnic intr-o pestera si isi petrece timpul meditand. A fost supus unor teste in 2003 si 2010 pentru a verifica spusele sale. Primul a durat 10 zile, al doilea 15 - doctorii spun ca in acea perioada, barbatul nici nu a mancat, nici nu a folosit toaleta.

foto: oddee.com

Misterul Mona Lisei va fi, in sfarsit, deslusit!... Un barbat si-a salvat cainele de la moarte, inainte de... propria sotie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x