Căutare Live

Explicație șocantă pentru zgomotul uraganului Irma. ”Planeta încearcă să ne spună ceva!” Acestea sunt sunetele groazei | VIDEO

Voi ce eplicatie aveti?

Uraganul Irma, ”supranumit și monstrul din Atlantic”, continuă să facă ravagii.

Utilizatorii de rețele sociale au reușit să înregsitreze și să distribuie în spatial virtual momente în care uraganul de categoria 5 lovea cu forță statul insular Puerto Rico.

Internauții au fost terifiați, mai ales, de zgmotul specific al acestei catastrofe și s-au întrebat dacă există vreo explicație pentru aceste ”sunete ale groazei”.

”Planeta încearcă să ne spună ceva”, sunt de părere oamenii. Voi ce explicație aveți?

Urmăriți, mai jos, video-ul.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri