Antena Căutare

Expoziţie de jucării vechi la Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea

Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea oferă în această perioadă un test de nostalgie pentru părinţi, dar şi de bucurie şi curiozitate pentru copii.

Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea oferă în această perioadă un test de nostalgie pentru părinţi, dar şi de bucurie şi curiozitate pentru copii.

Sute de jucării vechi sunt adunate aici într-o expoziţie inedită care, suprinzător sau nu, i-a fascinat pe copiii mileniului trei, familiarizaţi mai mult cu tableta sau telefonul mobil.

Sute de exponate de toate felurile, atât româneşti, cât şi din alte ţări, i-au întors pe vizitatori în timp, în universul copilăriei secolului trecut.

Cristian Culiciu,muzeograf: Expoziţia este una deosebită pentru că aduce la un loc atât o parte a trecutului celor mari, cât şi lucruri inedite de descoperit pentru cei mici. Este o expoziţie de jocuri şi jucării din ultimii 100 de ani, circa 600 de piese, dintr-o colecţie foarte mare.

Colecţia a fost adunată de-a lungul anilor şi donată de o organizaţie din Bucureşti. Expoziţia de la Muzeul Ţării Crişurilor este deschisă până pe 24 februarie, iar preţul unui bilet este de 8 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru copii.

Citește mai mult pe Observator.tv!

O mamă a născut șapte copii pe cale naturală. Cele șase fetițe și un băiețel i-au uimit pe medici. Video... Rostește o dată pe săptămână Rugăciunea uniunii în fața lui Dumnezeu! Preoții spun că e de mare ajutor pentru casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x