Antena Căutare

EXTRAORDINAR! Celebrul cântec „Sunt vagabondul vieții mele”, transformat de un tânăr de la Colegiul Militar din Breaza. Și Gheorghe Dinică ar lăcrima! VIDEO VIRAL

Un tânăr care și-a încheiat studiile la Colegiul Militar din Breaza a interpretat, la ceremonia de sfârșit de an școlar, un cover al celebrului cântec „Sunt vagabondul vieții mele” al lui Gheorghe Dinică, el transformând melodia în „Sunt absolventul fericit” și făcând furori pe internet.

Un tânăr care și-a încheiat studiile la Colegiul Militar din Breaza a interpretat, la ceremonia de sfârșit de an școlar, un cover al celebrului cântec „Sunt vagabondul vieții mele” al lui Gheorghe Dinică, el transformând melodia în „Sunt absolventul fericit” și făcând furori pe internet.

În cadrul ceremoniei de sfârșit de an școlar au fost incluse festivitatea de premiere a primilor 11 elevi din Promoţia „Centenarul Marii Uniri”, dezvelirea panoului, intonarea „Imnului Gaudeamus” şi defilarea efectivelor.

Ultimii care au dat onorul întregii asistenţe au fost absolvenţii. Doi dintre aceştia au obţinut media 10 în acest an şcolar, Alina Gheorghe şi Răzvan Cristea.

Cel mai impresionant a fost însă momentul în care elevul fruntaş Rareş Păuna a interpretat un cover după „Sunt vagabondul vieții mele” al lui Gheorghe Dinică.

„Când clopoțelul a sunat/ sfârșit de an și de liceu/ Mă întreb nostalgic ce am fost/ Și cine sunt acuma eu/ Am fost elevul răsfățat /și de părinți și profesori/ Și chiar atunci când am greșit/ Ei m-au iertat de-atâtea ori”, arată versurile coverului.

„Sunt absolventul fericit/ Și-aș vrea ca să rămân așa/ Pășesc în viață optimist/ Am fost, rămân cantemirist”, este referenul coverului.

„La Breaza ani frumoși, de vis/ Am petrecut urcând spre zări/ Am învățat ce e frumos/ ce este drept și e cinstit/ În inimă am strâns comori/ de prețuire pentru acei/ ce pentru noi au fost mereu/ părinți și frați și profesori”, mai arată versuri ale melodiei.

Alte versuri ale coverului sunt: „Cantemiriști cu jurământ și cu voință de oștean/ Cu rădăcini înfipte-adânc/ în mândrul deal mănăstirean/ La Breaza tot mereu vom fi rătăcitori prin amintiri/ Din postul nostru vom veghea și Cantemirul din Breaza”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adevărul controversat despre IIsus Hristos: ”Folosea canabis ca să... facă miracole”... Nu da CLICK că nu interesează pe nimeni! Un copil s-a înscris la liceu la șase anișori, l-a absolvit într-un an și jumăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x