Antena Căutare

Dovada din Biblie ce schimbă totul despre extratereștri! Ce secret a fost ascuns de Biserică

DDetalii șocante ies la iveală după ce un documentar controversat a încercat să demonstreze faptul că extratereștrii există și că dovezile găsite sunt mai mult decât clare!

Detalii șocante ies la iveală după ce un documentar controversat a încercat să demonstreze faptul că extratereștrii există și că dovezile găsite sunt mai mult decât clare!

Recent, în mediul online a început să circule un documentar în care sunt prezentat anumite teorii ale conspirației privind Biblia.

Astfel, una dintre ele se referă la un sit arheologic descoperit recent în Iraq ce arată, conform adepților acestor teorii, că aici s-ar afla dovezi ale existenței extratereștrilor.

Teoriile îndrăznețe arată că extratereștrii au fost trimiși pe Pământ de Dumnezeu, de fapt.

Dovada din Biblie ce schimbă totul despre extratereștri! Ce secret a fost ascuns de Biserică

Documentarul de pe Amazon mai arată că la situl din Borsippa s-au găsit urme ale turnului Babel, din Biblie, construit de oameni cu scopul de-a ajunge în ceruri, la Divinitate.

Adepții acestei conspirații susțin că nu Dumnezeu a distrus acest turn, așa cum spune legenda, ci chiar extratereștrii, văzuți ca niște îngeri sau trimiși ai domnului.

Așa cum era de așteptat, teoria a stârnit numeroase controverse mai ales printre credincioși.

Iisus și secretul ascuns de Biserică! Credincioșii sunt în stare de șoc! Ce s-a aflat... Nu e glumă! O femeie de 30 de ani a chemat Ambulanța ca să nască, dar medicii au descoperit că...bebelușul nu există: ”P...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x