Antena Căutare

Exuberanţa săgetătoilor atrage critici: Horoscopul zilei, cu Andreea Joiţa

Nativii berbeci aleg să se implice în prea multe activităţi, din dorinţa de a mulţumi pe toată lumea. Şi-ar uşura considerabil misiunea dacă ar face o selecţie atentă a acestora.

Nativii berbeci aleg să se implice în prea multe activităţi, din dorinţa de a mulţumi pe toată lumea. Şi-ar uşura considerabil misiunea dacă ar face o selecţie atentă a acestora.

Taurii
vor primi multe laude din parte superiorilor datorită eficienţei şi gestionarii corecte a proiectelor.

Gemenii vor avea o zi încărcată, cu multe provocări, evenimente neprevăzute, însă vor reuşi să facă faţă cu brio acestora.

Racii sunt optimişti şi perseverenţi, iar acet fapt le va fi de mare ajutor în demersurile profesionale şi le va aduce aprecieri.

Leii au tendinţa de a fi impulsivi şi riscă să precipite lucrurile din jurul lor. În schimb, îi aşteaptă veşti bune familiale.

Fecioarele vor avea de luat hotărâri importante la birou. Ar fi indicat să cear[ sfatul celor din echipă pentru a nu da greş şi să analizeze temeinic situaţiile.

Balanţele acordă o mare importanţ[ muncii de la birou, de aceea şi rezultatele vor fi unele pe măsură.

Scorpionii vor avea o zi plăcută în plan afectiv. Liniştea de la acest capitol le da forţa să se implice sută la sută în proiectele de serviciu.

Săgetătorii
sunt puşi pe glume astăzi şi au tendinţa de a nu lua în serios spusele şefilor. Se pot alege cu critici drastice.

Capricornii se dedică întru totul vieţii de familie. Vor lăsa deoparte treburile profesionale şi vor soluţiona problemele casnice.

Vărsătorii nu vor fi în cea mai bună formă, de aceea nici rezultatele muncii lor nu vor fi la înălţime.

Peştii se vor ocupa de rezolvarea problemelor administrative. Din păcate, vor avea ceva bătăi de cap şi nu le vor ieşi toate cum şi-ar fi dorit.

Client tupeist sau taximetrist nesimțit? A intrat cu mașina în Gara de Nord, direct pe peron!... Un taxi a pătruns chiar pe peron, în Gara de Nord...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x