Antena Căutare

Fă ASTA măcar o dată pe săptămână! Beneficiile apar imediat

Orezul este unul din ingrediente minune pe care femeile din Japonia il folosesc de secole, pentru a se mentine frumoase si sanatoase. Orezul este un antioxidant puternic care ajuta la stimularea producerii de oxigen,reducerea ridurilor si, de asemenea, este un bun protector impotriva soarelui.

Orezul este unul din ingrediente minune pe care femeile din Japonia îl folosesc de secole, pentru a se menține frumoase și sănătoase. Orezul este un antioxidant puternic care ajută la stimularea producerii de oxigen, reducerea ridurilor și, de asemenea, este un bun protector împotriva soarelui.

Datorită vitaminei E, ajută și la protejarea inimii și scăderea nivelului de colesterol. De asemenea, orezul face minuni când vine vorba de întinerirea pielii. Pentru aceasta, există o masca pe care japonezele o folosesc cu succes.

Iată de ce ingrediente ai nevoie și cum se prepară:

Ingediente:

3 linguri de orez

1 lingură de lapte

1 lingură miere

Mod de preparare:

Fierbeți și strecurați orezul. Păstrați apa. Adăugați o lingură de lapte peste orez apoi adăugați o lingură de miere. Aplicați întotdeauna masca pe tenul curat și uscat. Lăsați-o până când se usucă. Curățați-va fața cu apa în care ați fiert orezul.

Acea apa are proprietăți antioxidante puternice. Hidratează tenul și stimulează circulația. Apa rezultată ajută și la îndepărtarea petelor și la eliminarea inflamațiilor. Vă va lăsa tenul sănătos și hidratat.

Pentru rezultate mai bune, repetați acest tratament cel puțin o data pe săptămâna.

Sursa: pentrusuflet.com

Foto de infarct! A vrut să fie sexy de Paşte, dar rezultatul înspăimântă orice critic de modă! Toţi cei care au văzut cu... Românii nu aveau ce pune pe masă, iar ei se lăfăiau! Paştele în familia Ceauşescu: Cozonaci făcuţi pe comandă, ouă încon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x