Antena Căutare

Face ce vrea din tine! Zodia care are arta manipulării la degetul mic!

Crezi că ai învățat ceva din celebrul serial ”Lie to me!”, în care arta manipulării și a interpretării limbajului trupului nu mai are vreun secret? Nu zicem că nu, dar să vezi ce poate face această zodie!

Crezi că ai învățat ceva din celebrul serial ”Lie to me!”, în care arta manipulării și a interpretării limbajului trupului nu mai are vreun secret? Nu zicem că nu, dar să vezi ce poate face această zodie! E unsemn zodiacal este extrem de pervers în relațiile interpersonale. Te face să crezi altceva decât gândește cu adevărat. Da, maestrul în psihologie inversă este Capricornul!

Zodia Capricorn, din zodiacul clasic european, reprezintă a 10-a zodie pe cercul zodiacal (care cuprinde 12 zodii) cu începere din 22 decembrie și încheindu-se pe 20 ianuarie.

Zodia Capricorn este o zodie feminină de pământ, predominant practică, materială, guvernată de planeta Saturn. În mitologia romană, Saturn reprezenta puterea supremă, tatăl tuturor zeilor. Simboliza disciplina, responsabilitatea, eficiența. Ca semn de pământ, nativul din Capricorn este profund legat de acesta și nu întâmplător se spune despre el că este cu picioarele pe pământ, la propriu și la figurat. În cadrul zodiacului, semnul Capricornului este opus Racului, care își canalizează toată atenția asupra familiei, în timp ce Capricornul este preocupat mai mult de statutul social.

Nativul din Capricorn dispune de așa-numitul ''sânge rece'', având capacitatea de a-și păstra cumpătul atunci când toți cei din jur și-l pierd. Aparent rezervat și rece, cel născut în Capricorn este pasionat de tot ceea ce îl înconjoară. Pe el îl interesează totul: să cucerească inimi, să facă o carieră strălucită, să aibă un partener de încredere, să educe copiii în spiritul rigorii și al logicii implacabile. Acest nativ trăiește în permanență la limita puterilor sale și niciodată nu cere ajutor. În plus, deține arta manipulării într-un mare fel!

Omul Capricorn este animat de un puternic simț al moralității și rigurozității, acestea fiind două dintre calitățile, pe care își bazează preceptele despre lume și viață. Respectă ierarhiile sociale și cere și celorlalți respectarea cu sfințenie a acestora. Știe cu exactitate locul, pe care trebuie să îl ocupe în societate. Faptul că un alt subiect, mai puțin dotat decât el, ocupă locul pe care el consideră că îl merită de drept îl mâhnește profund. Știe să acorde respectul cuvenit, dar relațiile sale au un anume subiectivism, ele fiind fie de supunere necondiționată, fie de inflexibilitate. Standardele sale de viață sunt contradictorii: predominante în ceea ce privește viața materială și insignifiante în domeniul sentimental.

Sursă foto: eastrolog.ro/ Text: Adaptare după Agerpres

Ingenios! Un cuplu a fost salvat de pe o insulă nelocuită datorită mesajului SOS scris pe nisip... Bani mulţi, dar şi probleme de sănătate! Ce rezervă astrele zodiilor la final de vară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x