Antena Căutare

Face in 20 de minute cat altii in ore bune! Stilistul-fulger rupe gura targului

Doamnele se grabesc la evenimente si constata ca nu le place cum le sta parul. Credeti-ma, domnilor, aceasta este o situatie dramatica pentru orice femeie

Mihaela este in criza de timp. Trebuie sa ajunga urgent la o petrecere, dar cum saptamana a fost una incarcata, n-a avut timp sa mai treaca pe la coafor. Iar ca sa te duci la un eveniment cu parul neingrijit, este o gafa majora. Din fericire, are un as in maneca: se numeste Alin Corbu.

Daca e cineva care sa stie cu adevarat sensul cuvantului rapid, atunci acel cineva este Alin. E stilist de la 18 ani, dar in ultimii ani a devenit cunoscut drept Edward Maini de Foarfece. Daca personajul lui Tim Burton a avut un final nu tocmai fericit, Alin incepe sa devina din ce in ce mai faimos. Nu poate spune ca e cel mai bun stilist. Dar cu siguranta este unul dintre cei mai rapizi. “E o surpriza cand vine clientul la mine, se pune pe scaun si nu stie nicioda ce se va intampla. La mine nu conteaza ceea ce cade, conteaza ce ramane si cum arata, cel mai mult. Niciodata nu le-am zis. Am inceput asa. S-au pus pe scaun si am inceput sa fac spectacolul”, a explicat hair-stilistul.

Ca orice visator, nu vrea sa se opreasca aici. Alin are in plan sa ajunga un stilist celebru la Paris. Pana acolo vrea sa rupa gura targului in Japonia, unde vrea sa tunda cu trei foarfece.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului Special pe AntenaPlay.

VIDEO: Si cei mai buni luptatori ar fi invidiosi! Doi canguri se lupta ca-n ringul de K1... VIDEO! Rabinii cantareti au lasat audienta "masca"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x