Antena Căutare

Facebook a implinit noua anisori. Afla ce s-a ales de primii 25 de utilizatori din istorie!

Povestea o cunoasteti, filmul, probabil, l-ati vazut. Nea Zuckerberg a pus bazele Facebookului acum noua anisori, intr-un 4 februarie. Alaturi de el au fost fix 24 de oameni: fondatori, co-fondatori si utilizatori. Unii au devenit avocati de renume, altii au iesit la Bursa, unii au propria afacere. Toti au schimbat soarta Omenirii

Unul din sapte pamanteni foloseste, la ora actuala, Facebookul. Zuckerberg a furat ideea, a lansat siteul de socializare acum noua ani, pe un 4 februarie, si, de atunci, am inceput sa ne cautam fostele iubite din liceu, fostii colegi de banca din generala si verisoarele plecate in Spania, la Alcala de Henares. Doar numele lui a ramas la capitolul "jmecheri", ca cel al lui Manole. Langa Mark au fost si altii - primii utilizatori, cofondatori...Ce s-a ales de ei?

25. AMIE BRODER. Cu doi ani inainte ca Facebook sa apara, s-a bagat la Facultatea de Drept din New York. A ajuns la cabinetul de avocati Simpson Thacher. In 2012 a fost numita, in domeniul legislatiei fiscale, "stea in plina ascensiune"

24. ADA McMAHON. Traieste in New Orleans, lucreaza la un fel de ONG ce se ocupa cu influenta uraganului Katrina asupra mediului. De asemenea, lucreaza pentru "Huffington Post".

23. BILLY OLSON. Cel de-al patrulea vecin al lui Mark, un "actor amator", asa cum se autocaracteriza. In timp ce colegii sai deveneau miliardari, Olson nu putea termina Harvardul...

22. HILARY SCURLOCK COCALIS. E repsonsabil marketing la "MiresBall", o agentie de branding din San Diego.

21. GREG FRIEDMAN. Si-a cunoscut viitoarea sotie la Harvard. Erau colegi la laboratorul de chimie.

20. JOE GREEN. Dupa ce l-a ajutat pe Mark la una dintre primele sale "productii", Facemash, tatal sau, "prof" la Universitate, i-a interzis colaborarea cu baiatul ala. O "interdictie" care avea sa-l coste catema milioane de dolari - lipsa - in cont!

19. EDUARDO SEVERIN. Face miliarde pe la Bursa, dar americanii nu-l mai iubesc asa de tare dupa ce s-a refugiat in Singapore. I-o fi greu?

18. EBONIE HAZLE. S-a facut avocat dupa "afacerea" Facebook. Lucreaza la "Centrul Lincoln" pentru Arte Frumoase.

17. ALANA V. DAVIS. MBA la Harvard. Lucreaza pentru "Walt Disney".

16. DAVID HAMMER. A lasat Google pentru a trece la Facebook. Dupa sase ani aici, acum e la "Spot Council".

15. DAVID JAKUS. A plecat dar si-a dat seama ca nu ii e bine in alta parte. S-a reintors la "cuib".

14. COLIN JACKSON. "Frate" cu Zuckerberg. Dintotdeauna a vrut sa studieze biologia.

13. KANG-XING JIN. Coleg, in primul an, cu Zuckerberg, la Informatica. Tovarasii lui au plecat la Palo Alto, el a ramas la Harvard. A ramas la Facebook. Si azi e acolo...

12. SARAH GOODIN. Prima femeie care a accesat siteul. Vrea sa lanseze o afacere cu produse care sa ajute umanitatea. Ea stie ce insemna asta. Doar a terminat Harvardul, nu?

11. SAMYR LAINE. E sportiv de performanta, olimpic. A promis ca va continua sa vorbeasca cu Mark si o face. Gratie Facebookului.

10. ZACH BERCU. Spune ca el si Zuckerberg sunt cei mai bun prieteni si astazi. Atat.

9. MANUEL ANTONIO AGUILAR. Zice ca acum este "dezvoltator". Ultimul sau proiect, denumit "Quetsol", se refera la energiile alternative din Guatemala...

8. ANDREI BOROS. Comerciant.

7. MARK KAGANOVICI. Acum isi da doctoratul. Sa-l lasam sa invete!

6. COLIN KELLY. A terminat Columbia Law in 2008. Lucreaza la "Paul Weiss", o firma din New York.

5. ANDREW MCCOLLUM: A creat logo-ul original al Facebook.

4. ARIE HASIT. S-a lasat de informatica.

3. DUSTIN MOSKOVITZ. "Era nebun dupa munca si dupa computere", avea sa spuna, despre el, Mark.

2. CHRIS HUGHES. Purtatorul de cuvant al Facebookului, a fost cel care a coordonat activitatea oline a campaniei lui Obama din 2008. A afirmat ca e mai "bine sa-l ai pe Mark prieten decat tovaras de munca".

1. MARK ZUCKERBERG. Fondator si primul "abonat" la Facebook. Patriarhul.

Cel mai tare suport pentru telefonul mobil: talpa unui pantof!... Unde esti, Prutene, Doamne? Ministerul Culturii REINOIESTE acreditarile. Pentru a le PRIMII.......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x