Antena Căutare

Facebook îți va transforma videoclipurile live în opere de artă

Facebook introduce funcții după funcții, unele mai utile, iar altele mai plăcute utilizatorilor. Cea mai nouă dintre acestea va transforma videoclipurile live

Facebook introduce funcții după funcții, unele mai utile, iar altele mai plăcute utilizatorilor. Cea mai nouă dintre acestea va transforma videoclipurile live.

Veștile nu vin ”pe surse”, ci chiar de la sursă. Chris Cox, Chief Product Officer în cadrul Facebook, a dat un interviu pentru WSJD Live, iar în timpul acestuia a prezentat o nouă funcție care va fi oferită utilizatorilor care doresc să creeze videoclipuri live.

Noua funcție prezentată se bazează pe inteligența artificială și reușește astfel să transforme videoclipurile în opere de artă. Nu, aplicația nu vă va ajuta în crearea unui conținut de calitate, dar va transforma orice filmați în imagini asemănătoare cu cele întâlnite în tablourile lui Van Gogh sau ale lui Monet, arată engadget.com.

Află totul despre noua funcție Facebook și vezi când o vei primi.

Bancnotele românești sunt vedeta unei aplicații pentru smartphone-uri!... Cum te costumezi de Halloween, în funcție de zodie! Sigur nu vei da greș la petreceri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x