Antena Căutare

Facebook si Twitter, noile fronturi de lupta ale adolescentilor

Odata cu dezvoltarea retelelor de socializare si a gadget-urilor (tablete, smartphone-uri s.a.), tinerii din toata lumea nu se mai rafuiesc pe strada, in clase sau in curtea scolii, ci in spatiul virtual.

Ei posteaza niste imagini pe retele de socializare precum Facebook, Twitter, Tumblr sau altele, pe care scriu diverse critici, dupa care incepe un adevarat "razboi", cu replici inedite si acide.

De exemplu, o fata a publicat pe contul ei de Tumblr, „officialsabrina_xo”, un mesaj care a facut valuri: "Girls, did you know, that uhm, your boobs go inside your shirt?/"Fetelor, ştiaţi că sânii voştri trebuie să stea sub bluză?".

De aici pana la un conflict deschis n-a mai fost decat un pas, adolescenta primind un feed-back neasteptat. Una dintre replicile acide la adresa postarii sale arata astfel: "Salutare fetelor, ştiaţi că sânii voştri pot sta unde vor ei... pentru că este corpul vostru".

Intr-o alta postare, o adolescenta isi ataca colega de clasa, spunandu-i ca Nutella se aplica pe o felie de paine, nu intre picioare, facand referire la faptul ca este usuratica.
Totusi, au fost si cazuri cand tinerii au facut doar educatie civica, amintind de faptul ca un simplu deodorant te poate scapa de mirosurile neplacute ale corpului.

Noi iti recomandam sa postezi, pe retelele de socializare, fotografii, clipuri si comentarii civilizate! Si poti sa incepi chiar cu pagina de Facebook a Antenei 1!

Sursa: dailymail.co.uk

Foto: Facebook.com

Reuniune spectaculoasa dupa 70 de ani! Doi frati s-au gasit prin intermediul retelei de socializare Facebook... Asteroidul Apophis, cea mai mare amenintare pentru Terra! Ne-ar putea lovi in urmatorii ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x