Căutare Live

Facebook va interzice anunțurile care îndeamnă oamenii să nu voteze

Facebook promite să pună în aplicare noua interdicție „nu votează” înainte de alegerile din noiembrie 2019, declară șeful operativ Sheryl Sandberg. Noua politică se va aplica probabil numai în Statele Unite ale Americii.

Facebook promite să pună în aplicare noua interdicție „nu votează” înainte de alegerile din noiembrie 2019, declară șeful operativ Sheryl Sandberg. Noua politică se va aplica probabil numai în Statele Unite ale Americii.

Măsura vine în contextul în care agențiile de securitate americane consideră faptul că în timpul alegerilor prezidențiale din 2016 a existat o operațiune de influențare din partea Rusiei, în vederea alegerii lui Donald Trump.

Anul trecut, Facebook și-a extins politicile împotriva suprimării votului prin interzicerea postărilor care răspândesc dezinformarea cu privire la metodele de votare, datele, orele de alegeri și locațiile de votare. Aceste reguli includ interzicerea unor tactici de intimidare.

”Ne concentrăm pe reclame pentru că acestea sunt ţintite către anumite categorii de utilizatori. Le considerăm ca făcând parte din arsenalul politic de campanie, iar asta le face foarte asemănătoare cu activităţile de suprimare a votului”, a declarat Neil Potts, oficial al companiei americane.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri