Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

Faceți cunoștință cu Narwhal, cățelușul cu coadă în frunte! Patrupedul a devenit vedetă pe internet și tot mai multe persoane doresc să îl adopte

Un patruped în vârstă de zece săptămâni, Narwhal, se diferențiază de restul prietenilor săi. Cățelul a fost găsit pe stradă și a atras privirile prin cea de-a doua coadă, care îi crește chiar în frunte.

Narwhal

Numele său complet este "Narwhal the Little Magic Furry Unicorn", patrupedul a fost găsit în frig, înghețat, cu o lăbuță degerată.

Coada de pe fruntea lui Narwhal este scurtă și jucăușă, se află chiar între ochii acestuia și se mișcă dintr-o parte în alta de fiecare dată când acesta este fericit. Patrupedul are și o coadă normală, aceasta fiind una suplimentară.

"Pare complet sănătos, însă a primit medicamente pentru viermișori, un lucru întâlnit la toate animalele” , a declarat organizația care l-a găsit pe Narwhal.

În urma unor scanări cu raze X, veterinarii au descoperit faptul că coada nu este conectată la nimic, nu are niciun folos real, nu-i provoacă nicio durere și nu există niciun motiv medical pentru a o elimina. Prin umare coada va rămâne în frunte.

„Toată lumea este super interesată de el”

Narwhal nu este încă pregătit pentru adopție, dar asta nu i-a împiedicat pe fanii lui Narwhal să îl dorească acasă. Organizația a primit deja peste 50 de cereri de adopție pentru patruped.