Antena Căutare

Familia unei femei din Norvegia castiga la loterie de fiecare data cand aceasta este insarcinata

O familie din Norvegia a castigat la loterie de trei ori in sase ani, acumuland un premiu de aproximativ trei milioane de euro. Potrivit BBC, au ghicit numele norocoase doar atunci cand una dintre fiice este insarcinata, relateaza Huffington Post.

Jeanette Oksnes, in varsta de 29 de ani, a nascut la numai o zi dupa ce tatal ei a castigat la loterie 734.500 de dolari. Norvegianca ce vinde hotdogi la o benzinarie a castigat si ea un premiu de 1,42 milioane de dolari, trei ani mai tarziu, tot in timp ce era insarcinata.

Weekend-ul trecut, a venit randul fratelui ei sa nimereasca numerele norocoase. El a primit 12,2 milioane de coroane norvegiene, ridicand castigul total al familiei la aproape trei milioane de dolari. De aceasta data, tanara era insarcinata cu cel de-al treilea copil.

Dupa atatea castiguri, Jeanette Oksens spune ca nu mai vrea sa ramana insarcinata. Mai are insa inca trei frati care s-ar putea sa nu fie prea incantati de decizia ei deoarece nu au castigat pana acum la loterie.

Foto: pickwinninglottery.net

Vezi de ce barbarie este in stare secretara lui Nicolae Ceausescu! A fost arestata pentru ca-si batea pacientii... Imagini spectaculoase! Google Oceans, noul program care iti permite sa te "plimbi" pe fundul oceanelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x