Live acumSacrificiul
Prime Time 20:30X Factor

Fanii serialului F.R.I.E.N.D.S sunt entuziasmați! Obiectele de recuzită folosite în serial vor fi scoase la licitație. Celebra canapea și pinguinul lui Joey se numără printre obiecte

Obiectele de recuzită din serialul "Prietenii tăi/ Friends" vor fi scoase la vânzare într-o licitaţie în interes caritabil care va avea loc în perioada 3 - 17 decembrie. Canapeaua din cafeneaua Central Perk, pinguinul de pluş al lui Joey, dar și numeroase costume se numără printre obiectele scoase la licitație.

Fanii serialului „Friends” pot achiziționa obiecte din recuzită folosite în celebrul sitcom

Citește și: Actorii din Friends pregătesc o reuniune pentru fanii serialului, la 25 de ani de la lansare. Jennifer Aniston arată la fel!!

În luna septembrie, s-au împlinit 25 de ani de la debutul celebrului serial american. Aproximativ 80 de obiecte de recuzită și costume vor fi scoate la licitaţie.

Licitaţia este organizată în beneficiul The Trevor Project, cea mai mare organizaţie de intervenţie de criză şi prevenire a suicidului în rândul comunităţii tinere LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali, queer).

Citește și: Contul de Instagram al lui Jennifer Aniston, indisponibil mai multe ore după publicarea unei imagini cu actorii din „Friends”

Toate persoanele care se înscriu la licitaţie vor primi, gratuit, un exemplar din scenariul "Friends".

Citește și: Colecție Ralph Laurean inspirată din F.R.I.E.N.D.S ! Serialul împlinește 25 de ani de la difuzare

Serialul "Prietenii tăi/ Friends" are zece sezoane, și a fost difuzat între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa.

Recomandari