Antena Căutare

Fantoma unei fetiţe, filmată într-un cimitir . Ai curaj să apeşi PLAY?

Cu toţii am tresărit, crezând că am văzut, cu colţul ochiului, ceva mişcându-se sau am observat o siluetă ciudată. Un filmuleţ înspăimântător face furori online. Cei care l-au urmărit susţin că pot observa o siluetă ce pare a fi a unei fetiţe, ascunzându-se într-un cimitir. 

Cu toţii am tresărit, crezând că am văzut, cu colţul ochiului, ceva mişcându-se sau am observat o siluetă ciudată. Un filmuleţ înspăimântător face furori online. Cei care l-au urmărit susţin că pot observa o siluetă ce pare a fi a unei fetiţe, ascunzându-se într-un cimitir.

Clipul video este făcut cu ajutorul aplicaţiei Google Maps şi surprinde o zonă din cimitirul Martha Chapel, din Texas. La o privire mai atentă, se pot observa două prezenţe "paranormale" - o fetiţă şi o figură acoperită de o pelerină neagră, plimbându-se printre morminte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Guvernul Germaniei, întrebat despre existenţa unui PROTOCOL pentru contactul cu EXTRATEREŞTRII. Care a fost răspunsul of... Sondaj surprinzător! Câți dintre cetățenii UE vor să renunțe la ora de vară, dar și care sunt motivele îngrijorătoare al...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x