Căutare Live

Te trec sudori reci! Fantoma unui copil fără un picior, surprinsă la marginea unei șosele - VIDEO

Fantoma unui copil ar fi fost surprinsă în imagini video pe marginea unei șosele din Thailanda, sărind în luminile unor faruri.

Fantoma unui copil ar fi fost surprinsă în imagini video pe marginea unei șosele din Thailanda, sărind în luminile unor faruri.

Această imagine ar fi similar cu „Gong Goi” din mitologia thailandeză. „Gong Goi” este un spirit mitologic de mărimea unui copil, care trăiește în păduri și se deplasează mai degrabă prin sărituri decât mergând.

Imaginile video, ce au fost încărcate inițial pe Facebook de către Chantha Sitouluk, au generat o adevărată controversă, un număr mare de persoane fiind convinse că este vorba despre „Gong Goi”.

Copilului-fantomă din imaginile video îi lipsește un picior, motiv pentru care acesta sare la marginea șoselei.

Numele acestui spirit sin mitologia thailandeză ar proveni de la faptul că acesta ar striga în mod repetat „Gong Gpoi, Gong Goi”.

Cea mai plauzibilă explicație a acestor imagini video ar fi că această creatură ar fi, de fapt, cineva deghizat în fantomă.

Așa arată o mamă EROINĂ! „Vedeam că țipă, dar nu o puteam auzi”- Femeia a ajuns la spital, după ce și-a salvat bebelușul... „Decalogul” lui Arsenie Boca. Faceți aceste lucruri și veți avea O CĂSĂTORIE PERFECTĂ!...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri