Fără cuvinte... Declarația de dragoste care face furori pe internet: Ce i-a transmis o tânără fostului iubit (VIDEO)

 

 O tânără din Suceava a ales să îi transmită fostului ei iubit un mesaj de dragoste într-un mod inedit, deveind un adevărat viral pe internet.

Deși cei doi s-au desparit la începutul lunii octombrie, tânăra speră la o împăcare cu cel care i-a fost alături la bine și la greu, scrie eclujeanul.ro.

“Este ziua în care Dumnezeu mi-a facut cel mai frumos cadou, dar de care am aflat abia în ziua în care te-am cunoscut! Din păcate, ştim amândoi că relaţia noastră nu a fost una perfectă! Lumea rea a vrut să ne despartă şi a reuşit! Dar, cel mai important e că tot ea ne-a făcut să ne dăm seama că nu avem sens unul fără celalalt. Iubirea noastră nu s-a destrămat şi a crescut pe zi ce trece mai mult! (…) Să nu mai pleci niciodată! Te iubesc, Bibi!”, i-a transmis suceveanca Ioana Agheorghiesei, iubitului ei, Răzvan Petrenciuc.

Videoclipul a fost încărcat pe 16 octombrie pe profilul de Facebook al tinerei, iar în doar câteva zile a reușit să strângă peste 600.000 de vizualizări, peste 2500 de distribuiri și sute de comentarii. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE