Antena Căutare

Fascinant! Ce au mâncat la ultima masă a vieţii lor personalităţile care au schimbat istoria

Din momentul în care succesul le-a bătut la uşă, celebrităţile internaţionale au fost urmărite pas cu pas de milioane de oameni. Fotografi, bliţuri, isterie, bani din belşug, iar viaţa lor s-a schimbat radical.

Fascinant! Ce au mâncat la ultima masă a vieţii lor personalităţile care au schimbat istoria Galerie
Elvis Presley

Din momentul în care succesul le-a bătut la uşă, celebrităţile internaţionale au fost urmărite pas cu pas de milioane de oameni. Fotografi, bliţuri, isterie, bani din belşug, iar viaţa lor s-a schimbat radical.

Fie că ştiau că vor părăsi această lume, fie că n-aveau nici cea mai mică idee că mai au doar câteva minute de trăit, iată ce au consumat câteva dintre cele mai importante personalităţi ale lumii!

Elvis Presley

Pe 16 august 1977, legendarul artist trecea în nefiinţă. Ultima sa masă a inclus unt de arahide, o banană şi un sandviş cu bacon.

Marilyn Monroe

Pe 5 august 1962, înainte de a părăsi această lume, diva americană a consumat ciuperci umplute, chiftele şi s-a răsfăţat cu o sticlă de şampanie scumpă.

Brittany Murphy

Celebra actriţă din Statele Unite a murit în 2009, cu cinci zile înainte de Crăciun. Ultima sa masă a fost compusă din mâncare thailandeză, apă şi ceai cu lămâie.

Saddam Hussein

După ani întregi în care a terorizat lumea întreagă, pe 30 decembrie 2006, Saddam a fost ucis. Ultima masă a dictatorului irakian a constat în pui fiert, orez şi un pahar de apă fierbinte cu miere.

Mahatma Gandhi

Gandhi a fost asasinat pe 30 ianuarie 1948, în timpul unei ceremonii religioase. Ultima masă a liderului indian a fost formată din legume fierte, portocale, lapte de capră, lămâi şi suc de aloe.

Adolf Hitler

Pe 30 aprilie 1945, înainte de a se sinucide, liderul nazist Adolf Hitler a avut o masă foarte simplă: o porţie de spaghete cu sos.

Sursa: historia.ro

ATENȚIE BUCUREȘTENI! Au invadat Dâmbovița și Lacul Morii! Crezi că-s păsări, dar sunt DRONE! Te filmează non stop!... Dumitru Dan, românul care a călătorit 100.000 de kilometri PE JOS!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x