Antena Căutare

FASHION: A inceput Saptamana Modei la New York

New-York-ul e capitala modei acum. Acolo isi vor prezenta, in zilele urmatoare, designeri din toata lumea cele mai noi colectii. Prima zi i-a apartinut unui creator de moda japonez, care a facut furori cu tinutele realizate pentru sezonul urmator

Linii clasice, tinute sobre si elegante si culori in tonuri din cele mai diverse. "Dulcea eliberare", colectia prezentata de designerul japonez Tadashi Shoji, in prima zi a Saptamanii Modei de la New York, a facut furori. “Tema mea este una foarte pastelata si e ca o "dulce eliberare". Eliberarea femeilor in anii '60 si '80, atunci cand femeile purtau costume puternice. Cred ca acum, in 2013, 2014, femeile au devenit atat de increzatoare incat isi pot arata feminitatea si blandetea”, a explicat designerul.

Culorile predominante in colectie sunt rozul pal, cremul, galbenul, lavanda si verdele-menta. Asta vor femeile puternice, e convins creatorul. “Pot simti in aer. Instinctele doamnelor ne spun noua si noi trebuie sa prindem aceste nevoi. Cred ca miros acest gen de lucruri printre femei”, a mai declarat Tadashi Shoji.

Saptamana Modei de la New York se va incheia pe 12 septembrie.Pana atunci cei mai cunoscuti designeri isi vor prezenta cele mai noi colectii.

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 6 septembrie!... GALERIE FOTO! Femei obisnuite care au devenit printese...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x