Căutare Live

„Fata mea este model!” Ministerul de Interne caută cea mai frumoasă femeie în uniformă. Cum arată concurentele

Ministerul de Interne face concurs. Vrea să desemneze cea mai frumoasă fată în uniformă. Zeci de domnişoare care mai de care mai aranjată, din toate structurile ministerului, s-au înscris până acum.

Irina Drăgan

FB

Ministerul de Interne face concurs. Vrea să desemneze cea mai frumoasă fată în uniformă. Zeci de domnişoare care mai de care mai aranjată, din toate structurile ministerului, s-au înscris până acum.


Şi, dintre toate, una e mai specială. Irina Drăgan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, a fost desemnată cea mai frumoasă femeie în uniformă de pe întreg globul.

Irina e frumoasă, are o prezenţă exotică, tenul măsliniu şi ochii migdalaţi. De mai bine de 12 ani lucrează la Jandarmeria Română. Şi, cu asta i-a cucerit pe internauţii din intreaga lume. În hainele de stradă o poţi confunda uşor cu o studentă. Dar, imediat îşi ia uniforma de pe umeraş.

România nu se poate lăuda cu una dintre cele mai puternice armate din lume, dar are Arma care le bate pe toate - cele mai sexi recrute. Irina le-a luat faţa rusoaicelor, australiencelor dar şi domnişoarelor în uniformă din America în topul realizat de un cunoscut site de peste ocean.

Lucrează într-o lume dominată de bărbaţi şi putere, dar asta nu o sperie. O motivează şi mai tare. Irina participă acum şi la concursul lansat pe facebook de Ministerul de Interne. Are concurenţă serioasă. Poza cu cele mai multe like-uri va deveni timp de o săptămână imaginea de profil a paginii ministerului de Interne. Până acum s-au înscris zeci de doamne şi domnişoare în uniformă - de la pompieiri, poliţia rutieră, poliţia de frotieră, dar şi studente de la Academia de Poliţie.

8 martie 2016. Planeta Jupiter va putea fi urmărită de pe Pământ... „Măi, malagambistule”. O expresie cu o poveste fascinantă. El a fost Malagamba, genialul muzician arestat pentru că era ...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri