Antena Căutare

Faţa nevăzută a copiilor lui Nicolae Ceauşescu! Ce s-a ales de soarta lor, după moartea dictatorului

Au simţit de mici gustul luxului, au avut o tinereţe plină de bogăţie, însă în final, au fost arestaţi, anchetaţi, iar Zoia şi Nicu Ceauşescu şi-au găsit sfârşitul în urma unor lungi suferinţe.

Au simţit de mici gustul luxului, au avut o tinereţe plină de bogăţie, însă în final, au fost arestaţi, anchetaţi, iar Zoia şi Nicu Ceauşescu şi-au găsit sfârşitul în urma unor lungi suferinţe.

Cel mai în vârstă dintre ei și, totodată, singurul care se mai află în viață este Valentin. O fire retrasă, lipsită de strălucire mediatică, acesta încearcă să se ferească pe cât posibil de tumultul vieții publice, nedorind să îşi fructifice statutul de fiu al fostului dictator. Viața sa nu a fost la fel de spectaculoasă ca a fratelui său, Nicu.

Cuplul Ceaușescu, alături de fiul lor cel mic, Nicu

Valentin s-a căsătorit cu Iordana Borilă,în 1970. Cei doi își trăiesc povestea de dragoste, iar în 1981 se naşte fiul cuplului - Daniel Valentin. Presiunile făcute de Elena au dus, însă, la întreruperea relației în vara lui 1987. Înainte de pronunțarea divorțului, Valentin a început o nouă relaţie cu Roxana Dună, cea de-a doua soție, căsătoria având loc în 1995. Un an mai târziu se naştea fiica celor doi - Alexandra.

Citește mai departe!

Bradul de Crăciun, decorat în doar 36,86 secunde, a intrat în Cartea Recordurilor! Uite cum arată copacul celebru în lum... Moș Crăciunul lor a câștigat la LOTO! Acestea sunt zodiile la care, de Crăciun, banii trag precum un magnet!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x