Antena Căutare

Femeia a stat cu biletul în mâna și a rugat fiecare trecător să-l citească! Un om s-a oprit, după 16 ani, să vadă ce scrie pe el! Și totul s-a schimbat!

Se spune că uneori viața bate filmul și că momentul poate aduce mai mult decât îți rezervă viața întreagă. Și poate că povestea acestei femei demonstrează din plin vorba aia bătrânească: „Să nu-i dea Dumnezeu omului cât poate să ducă”.

Se spune că uneori viața bate filmul și că momentul poate aduce mai mult decât îți rezervă viața întreagă. Și poate că povestea acestei femei demonstrează din plin vorba aia bătrânească: „Să nu-i dea Dumnezeu omului cât poate să ducă”.

Wanda Witter dormea pe străzile din statul american Washington DC. Totuși, le spunea tuturor că are un cec de 100.000 de dolari.

Fiindcă sistemul e complicat și fiindcă nimeni nu prea mai are răbdare în zilele noastre, soarta a făcut ca femeia să ajungă în stradă. Vreo 16 ani.

Clasic: o asigurare neplătită atunci când firma dă de greu și se ascunde în spatele unei birocrații infecte.

Mai bine de un deceniu, Wanda a mâncat ce a găsit și a dormit pe unde a apucat.

Mereu spunea tuturor: „Am un cec, dar nu îl pot încasa. Am 100.000 de dolari. Dar mor de foame”. Cine naiba s-o asculte, în fond era „o altă cerșetoare cu probleme la cap”.

Și fiindcă uneori viața bate filmul, uite că a fost nevoie ca femeia să vagabondeze pe străzi cam 16 ani.

Și atunci a apărut omul potrivit!

Julie Turner a crezut în povestea femeii și a decis să înfrunte greul. După multe cercetări și procese, după un teac de dovezi ce au demonstrat că femeia chiar are dreptate, iar banii aceia i se cuvin din asigurarea pe care și-o făcuse în tinerețe.

Când firma a dat de greu și când birocrația a devenit sufocantă, Wanda a ajuns în stradă, căci nimeni nu a putut s-o ajute să descurce problema.

Acum, Wanda noastră și-a luat casă și trăiește o bătrânețe liniștită, atât cât a mai rămas din ea. Totuși, acel deceniu pe stradă a săpat în femeie urme extrem de adânci, ce poate nu vor fi niciodată iertate.

Nu aduce anul, ce aduc astrele în noiembrie! Zilele norocoase de luna viitoare pentru fiecare zodie!... Tony, rivalul lui Dan Bilzerian și "Regele Instagram" şi-a ales o"Regină"! Cum arată viitoarea lui s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x