Antena Căutare

Femeia Barbie, Valeria Lukyanova, a postat o fotografie cu mama sa. Cele două seamănă leit! V-aţi întrebat vreodată cum arată cea care "i-a dat viaţă" blondei?

„Barbie reală”, originară din Odessa, a devenit faimoasă datorită  fizicului ei care aduce izbitor de mult cu a celei mai cunoscute păpuşi din lume: picioare lungi, talie îngustă, ochii mari şi albaştri.  Valeria Lukyanova Adevenit  o copie a celebrei păpuși îndrăgite de toate fetele, iar pentru a-i reuși acest lucru, Valeria a recurs la chirurgia plastică.

„Barbie reală”, originară din Odessa, a devenit faimoasă datorită fizicului ei care aduce izbitor de mult cu a celei mai cunoscute păpuşi din lume: picioare lungi, talie îngustă, ochii mari şi albaştri. Valeria Lukyanova Adevenit o copie a celebrei păpuși îndrăgite de toate fetele, iar pentru a-i reuși acest lucru, Valeria a recurs la chirurgia plastică.

Lukianova, în ultima perioadă a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, chiar și poze realizate în copilărie. Acum, Valeria a împărtășit fanilor săi fotografii cu fratele Ivan și mama sa Irina.

Se pare că frumoasa Barbie a avut de la cine să moştenească trăsăturile extraordinar de fine şi deosebite.

Descoperire uluitoare! Prima genă anti-îmbătrânire există deja pe Pământ: oamenii trăiesc cu 10% mai mult... Obiceiul banal datorită căruia o femeie a strâns bani pentru o garsonieră. O să îţi pară rău că nu ai ştiut asta până ac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x