Căutare Live

Femeia care a cheltuit peste 35.000 de Lire pentru a semăna cu o păpușă Barbie. Cum arată bustul ei perfect rotund

Gabriela Jiráčková are 20 de ani și este originară din Praga, Cehia. Tânăra și-a propus să se transforme într-o păpușă Barbie umană, iar pentru a își îndeplini visul a investit 35.000 de Lire. 

Gabriela Jiráčková, supranumită și prima păpușă Barbie a Cehiei

Profimedia Images

De profesie cântăreață și model, Gabriela Jiráčková și-a dorit încă din copilărie să arate ca o prințesă.

Cunoscută drept "Prima păpușă Barbie a Cehiei", blonda a debutat în industria muzicală la o vârstă fragedă și, tot de atunci, a devenit extrem de pasionată de makeup.

De-a lungul timpului, Gabriela a acordat o atenție deosebită modului în care arată, motiv pentru care s-a machiat în fiecare zi începând cu vârsta de 13 ani.

Citești și: Un an de când Rodrigo Alves a devenit Jessica Alves. Pictorialul incendiar cu care a sărbătorit

Atunci când a împlinit 17 ani, Gabriela Jiráčková și-a investit toate economiile în prima sa operație estetică. Tânăra a decis să își mărească bustul de la cupa D la cupa H.

În luna octombrie a acestui an, "prima păpușă Barbie a Cehiei" a mai apelat încă o dată la ajutorul operațiilor estetice. Blonda a dorit să treacă la cupa J, iar bustul ei să fie perfect rotund.Cele două intervenții chirurgicale au costat 6 400 de Lire. Pentru a avea un look perfect, Gabriela s-a lăsat pe mâna specialiștilor în chirurgie estetică și și-a modificat forma buzelor, dar și conturul feței.


Citește și
colaj de imagini cu dani mocanu in masina si langa
Cum arată fetițele lui Dani Mocanu. Micuțele sunt superbe și artistul e foarte mândru de ele
Cum arată fetițele lui Dani Mocanu. Micuțele sunt superbe și artistul e foarte mândru de ele
fotografie cu eclipsa de soare vazuta de aproape
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
colaj de imagini cu loredana chivu imbracata in negru si alb
Loredana Chivu, a 14-a oară pe mâinile medicilor după operația nereușită la posterior. Ce sumă fabuloasă plătește pe tratament
Loredana Chivu, a 14-a oară pe mâinile medicilor după operația nereușită la posterior. Ce sumă fabuloasă plătește pe tratament
Mai multe articole

Pentru a elimina ridurile de expresie, tânăra a dorit să își injecteze Botox în zona frunții, iar toate aceste intervenții au costat aproximativ 35.000 de Lire, sumă investită în ultimii trei ani.

Gabriela Jiráčková are deja o mulțime de fani

Eforturile Gabrielei Jiráčková de a se transforma într-o păpușă Barbie umană nu au rămas fără ecou. În prezent, tânăra are o comunitate de peste 65 000 de fani pe contul de Instagram, iar numărul lor este în creștere, semn că tranformarea sa este apreciată în mediul online.

O serie de companii producătoare de produse cosmetice și-au manifestat dorința de a colabora cu Gabriela, tânăra fiind dispusă să le testeze produsele și să le promove pe contul său de Instagram.


MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Femeia care a devenit celebră după ce a născut sextupleți. Cum arată ea și copiii acum, după 16 ani de faimă...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri