Antena Căutare

Femeia care a cheltuit peste 35.000 de Lire pentru a semăna cu o păpușă Barbie. Cum arată bustul ei perfect rotund

Gabriela Jiráčková are 20 de ani și este originară din Praga, Cehia. Tânăra și-a propus să se transforme într-o păpușă Barbie umană, iar pentru a își îndeplini visul a investit 35.000 de Lire. 

Gabriela Jiráčková, supranumită și prima păpușă Barbie a Cehiei

Profimedia Images

De profesie cântăreață și model, Gabriela Jiráčková și-a dorit încă din copilărie să arate ca o prințesă.

Cunoscută drept "Prima păpușă Barbie a Cehiei", blonda a debutat în industria muzicală la o vârstă fragedă și, tot de atunci, a devenit extrem de pasionată de makeup.

De-a lungul timpului, Gabriela a acordat o atenție deosebită modului în care arată, motiv pentru care s-a machiat în fiecare zi începând cu vârsta de 13 ani.

Citești și: Un an de când Rodrigo Alves a devenit Jessica Alves. Pictorialul incendiar cu care a sărbătorit

Atunci când a împlinit 17 ani, Gabriela Jiráčková și-a investit toate economiile în prima sa operație estetică. Tânăra a decis să își mărească bustul de la cupa D la cupa H.

În luna octombrie a acestui an, "prima păpușă Barbie a Cehiei" a mai apelat încă o dată la ajutorul operațiilor estetice. Blonda a dorit să treacă la cupa J, iar bustul ei să fie perfect rotund.Cele două intervenții chirurgicale au costat 6 400 de Lire. Pentru a avea un look perfect, Gabriela s-a lăsat pe mâna specialiștilor în chirurgie estetică și și-a modificat forma buzelor, dar și conturul feței.Pentru a elimina ridurile de expresie, tânăra a dorit să își injecteze Botox în zona frunții, iar toate aceste intervenții au costat aproximativ 35.000 de Lire, sumă investită în ultimii trei ani.

Gabriela Jiráčková are deja o mulțime de fani

Eforturile Gabrielei Jiráčková de a se transforma într-o păpușă Barbie umană nu au rămas fără ecou. În prezent, tânăra are o comunitate de peste 65 000 de fani pe contul de Instagram, iar numărul lor este în creștere, semn că tranformarea sa este apreciată în mediul online.

O serie de companii producătoare de produse cosmetice și-au manifestat dorința de a colabora cu Gabriela, tânăra fiind dispusă să le testeze produsele și să le promove pe contul său de Instagram.


Cum ar arăta cele mai cunoscute personalități istorice dacă ar trăi în zilele noastre... Femeia care a devenit celebră după ce a născut sextupleți. Cum arată ea și copiii acum, după 16 ani de faimă...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x