Antena Căutare

Femeia care a devenit celebră după ce a născut sextupleți. Cum arată ea și copiii acum, după 16 ani de faimă

Jon și Kate Gosselin, un cuplu care avea deja doi copii, își mai dorea încă unul. Doar că norocul le-a surâs mai mult decât se așteptau, iar tânărul cuplu au mai avut încă 6 copii.

Femeia care a devenit celebră după ce a născut sextupleți. Cum arată ea și copiii acum, după 16 ani de faimă

profimedia

Kate a rămas însărcinată cu sextupleți și acesta lucru avea să se transforme într-un job full-time de mămică pentru toți cei 8 copii ai săi. Kate a dat naștere celor 6 copii, Aaden, Joel, Collin, Alexis, Leah și Hannah.

De curând, cele 6 minuni ale sale au împlinit de curând 16 ani, iar Kate se declară o mamă tare mândră. După nașterea lor, familia Gosselin a avut propriul reality show pe canalul TLC intitulat Jon & Kate Plus 8. Show-ul ce continuă și astăzi le aduce venituri considerabile, acesta devenind mijlocul prin care ei au devenit faimoși.

Din nefericire, Kate și Jon au divorțat și s-au luptat mult pentru custodia copiilor. Astfel, Jon a ajuns să îi păstreze pe Hannah și Collin, iar restul copiilor au rămas cu Kate.

Din cauza despărțirii, dinamica dintre copiii care locuiesc cu Kate și cei care sunt la Jon este una tumultoasă. În prezent, Madelyn și Cara, gemenele în vârstă de 19 ani, au rămas și ele cu mama lor.

Pentru a nu uita întreaga aventură de când s-au născut sextupleții, Kate a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram cu unul dintre pamperșii pe care micuții îi purtau, scoțând în evidență cât de mici erau aceștia.

Deși nu i-a fost ușor, Kate este o mamă eroină, una care a știut cum să aibă răbdare și înțelegere pentru copiii ei. De ziua lor, la împlinirea celor 16 ani, într-o altă postare pe contul său de Instagram, ea povestește că le-a îndeplinit dorința copiilor ei de a avea cereale la micul dejun. Astfel, ca să fie sigură că le face pe plac, Kate a cumpărat 21 de tipuri diferite de cereale.

În ciuda faptului că a născut de 2 ori, prima oară gemene și apoi sextupleți, Kate, acum în vârstă de 45 de ani, are un corp de invidiat, purtând mereu ținute ce îi scot în evidență talia de adolescentă.

kate gosselin

Femeia care a devenit celebră după ce a născut sextupleți. Cum arată ea și copiii acum, după 16 ani de faimă

profimedia

Femeia care a cheltuit peste 35.000 de Lire pentru a semăna cu o păpușă Barbie. Cum arată bustul ei perfect rotund... Courtney Stodden s-a măritat la 16 ani cu un bărbat de 51! Cum arată acum „mireasa minoră" si ce s-a ales de mariaj...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x