Căutare Live

Femeia care a născut primul copil cu regretatul ei soț la 14 luni de la moartea acestuia. Cum e posibil

După ce a rămas văduvă, Sarah era afundată în tristețe și credea că nu va putea trece niciodată peste moartea soțului ei. Cu toate acestea, ea a găsit un dram de speranță.

După ce a rămas văduvă, Sarah era afundată în tristețe și credea că nu va putea trece niciodată peste moartea soțului ei. Cu toate acestea, ea a găsit un dram de speranță.

Profimedia

Sarah a trecut prin momente extrem de grele după ce soțul ei a murit în februarie 2020 în urma unui atac de cord. Femeia credea că nu va putea depăși niciodată momentele de tristețe și că durerea ei nu va dispărea. Pentru ea, nu exista nimic care să îi umple golul din inimă.

Femeia a născut copilul soțului ei, la mai bine de un an după moartea bărbatului

Sarah Schellenberger și-a pierdut fulgerător soțul, într-o perioadă în care povestea lor de iubire înflore și își doreau amândoi să devină părinți. Pentru o lungă perioadă de timp, cei doi soți au încercat să devină părinți, dar nu le-a fost pe atât de ușor pe cât se așteptau să conceapă un bebeluș.

Citește și: Femeia care a născut în ocean, fără asistență medicală. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu ea și copilul ei

Chiar dacă nu au reușit să conceapă un bebeluș cât timp el încă trăia, Sarah a reușit să dea naștere copilului lui la 14 luni de la moartea acestuia.

Scott Schellnberger, soțul Sarahei, și-a colectat material genetic pentru a o ajuta pe frumoasa lui soție să rămână însărcinată după tratamentul in vitro. Cei doi au reușit să obțină doi embrioni viabili care au fost criogenați pentru a putea fi folosiți în viitor.

După moartea lui, Sarah a dorit să continue tratamentul, fiind înseminată cu unul dintre embrioni și a rămas însărcinată, urmând să nască un băiețel. La 14 luni de la decesul soțului ei, Sarah l-a născut pe Hayes, fiul lor.

Sarah a arătat că minunile există

Sarah a făcut asta în memoria soțului ei, Scott, știind că el și-a dorit mereu o familie cu ea. Pentru ea, fiul lor este acum o bucățică ruptă din Scott și ea știe că prin fiul lor, amintirea lui Scott poate dăinui.

Citește și: Ce a anunțat o mamă că vrea să facă, pentru a se asigura că bebelușul său nu e schimbat la maternitate. Mulți au reacționat

“Eu și soțul meu ne-am străduit să rămân însărcinată și ne-am dorit o familie mai mult ca orice”, a povestit Sarah, potrivit The Sun.

După nașterea lui Hayes, tânăra plănuiește să folosească și cel de-al doilea embrion care i-a rămas pentru a concepe un alt bebeluș.

“Sper și mă rog ca acest transfer să fie unul cu succes și să reușesc să aduc pe lume și cel de-al doilea copil-miracol în familie. În ochii noștri, embrioanele noastre sunt copiii noștri și e normal să fac tot ce îmi stă în putință să am și cel de-al doilea copil”, a mai spus femeia.

Povestea lui Sarah a inspirat foarte multe cupluri și femei din întreaga lume să fie curajoase și să nu renunțe la luptă atunci când își doresc un copil. Sarah a luptat și a depășit orice obstacol a întâmpinat.

Un tată a încremenit de spaimă și a sunat la poliție când a făcut o descoperire neașteptată în sufragerie. Ce intrase în... Test de personalitate în câteva secunde. Ce vezi prima oară în imagine? Răspunsul tău arată ce secret ascunzi...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Ultimele știri
x