Antena Căutare

Femeia care a primit un mesaj bizar, chiar înainte de a ieși la prima întâlnire cu un bărbat. Ce s-a întâmplat, de fapt

Nicole se pregătea să iasă la o întâlnire cu un bărbat de pe Bumble, dar a primit un mesaj bizar chiar înainte ca cei doi să se vadă pentru prima dată.

colaj nicole
Nicole se pregătea să iasă la o întâlnire cu un bărbat de pe Bumble, dar a primit un mesaj bizar chiar înainte ca cei doi să se vadă pentru prima dată. | TikTok

Femeia vorbea de câteva zile prin mesaje cu un bărbat pe care l-a întâlnit pe o aplicație de dating.

Cei doi urmau să se întâlnească, iar ea era destul de încântată având în vedere că deja vorbeau de ceva timp, iar ea i-a dat numărul ei de telefon sperând că el o va invita mai repede la o întâlnire, potrivit The Sun.

Nicole a rămas cu gura căscată când a văzut ce i-a scris bărbatul

Ea avea așteptări mari, dar se pare că bărbatul a dezamăgit-o. Nicole a primit un mesaj neașteptat din partea bărbatului cu care vorbise doar de câteva ori prin mesaje.

Citește și: Femeia care trebuia să aibă o întâlnire cu un bărbat de pe Tinder a avut parte de surpriza vieții ei. Ce i-a cerut el să facă

“Poate sună ciudat de vreme ce încă nu ne-am văzut, dar pari de treabă și ești și foarte sexy. Dacă ne distrăm atunci când o să ieșim, ai fi deschisă la ideea de a te muta cu mine? Locuiesc într-un apartament cu 2 camere, deci ai avea propria ta cameră”, i-a scris bărbatul pe care l-a cunoscut pe o aplicație de dating.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia a făcut un video pe care l-a postat pe TikTok și a devenit viral imediat. Nicole a povestit prin ce a trecut cu bărbatul despre care credea că va deveni iubitul ei. Video-ul a strand peste 33.000 de vizualizări.

Cum a reacționat femeia la mesajul lui dubios

“Lucrurile mergeau bine, el mi-a cerut numărul, iar eu I l-am dat. Eu așteptam un mesaj normal de la el, să îmi spună că e Mike de pe Bumble sau ceva simplu. Dar el nu a început așa conversația”, a povestit Nicole.

Citește și: A ieșit la întâlnire cu un bărbat și totul mergea perfect până s-a ridicat de pe scaun. Ce se întâmplase pe sub masă

Femeia s-a speriat după ce i-a citit mesajul și a început să se panicheze.

“Domnule, sunteți bine? În ce lume credeți că eu aș accepta așa ceva? Contul meu de Bumble v-a făcut să credeți că am nevoie de o locuință? Dacă e așa, asta explică de ce nu prea am avut parte de întâlniri în ultima vreme”, i-a scris Nicole.

Multe femei s-au simțit revoltate când i-au aflat povestea lui Nicole de pe TikTok, în timp ce bărbații i-au spus în secțiunea de comentarii că bărbatul de pe Bumble nu părea să caute o iubită, ci o colegă de cameră.

Caitlan Redding a fost supranumită “Barbie cea plinuță”, dar nu se simte deranjată de asta. Câți ani are tânăra și cu ce... Un profesor a intrat în sala de clasă și când a văzut ce se afla pe catedră a încremenit. De ce a trebuit să întrerupă c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x