Antena Căutare

Femeia care își dorește să fie copil. Încă folosește suzeta, biberonul, se joacă toată ziua și soțul îi schimbă hainele

Un cuplu căsătorit din Tennessee a redefinit ce înseamnă să te distrezi. Lui Michelle îi place să se îmbrace ca o fetiță și să se poarte ca una. De cealaltă parte, soțul Wade se comportă ca un tată. Relația lor bizară și controversată este îndelung comentată în mediul online.

colaj de imagini cu o femeie care isi suge degetul, bea din biberon si se joaca Galerie
Un cuplu căsătorit din Tennessee a redefinit ce înseamnă să te distrezi. Lui Michelle îi place să se îmbrace ca o fetiță și să se prefacă ca una. De cealaltă parte, soțul Wade se comportă ca un tată. Relația lor bizară și controversată este îndelung comentată în mediul online. | Captura Youtube/ Truly

Daddy Dom Little Girl (DDLG) este un fetiș care presupune ca Wade să acționeze ca „tăticul” lui Michelle. El o recompensează sau o pedepsește în funcție de modul în care se comportă de-a lungul zilei. Iată cum decurge relația lor în timp ce joacă acest joc ciudat zi de zi.

Maryville este un oraș și capitala comitatului Blount County din statul Tennessee. Wade, 35 de ani, și soția sa, Michelle, 27 de ani, locuiesc acolo.

Ei se mențin ocupați cu sarcinile banale ale vieții de zi cu zi, la fel ca orice alt cuplu căsătorit. Wade lucrează cu ziua, fiind omul bun la toate. În timpul liber, îi place „să se joace jocuri de societate și să asculte muzică și desene Disney”.

Femeia care își dorește să fie copil. Încă folosește suzeta, biberonul, se joacă toată ziua și soțul îi schimbă hainele

Michelle are alte preocupări. E pasionată de artă, meșteșugurile, colorat și este o fiică cu normă întreagă. Michelle preferă să-și petreacă zilele îmbrăcându-se și acționând ca un copil mic.

"DDLG (n.r. fetișul) presupune un Daddy Dom și o Little Girl. Eu sunt tatăl ei și ea este fetița mea. Și am grijă de ea 24/7 la fel cum ai face cu un copil.", a explicat Wade.

”El este tatăl meu, protectorul meu și am nevoie de el”, a afirmat și Michelle.

Astfel, cei doi așa au decis să trăiască. Femeia stă acasă și se comportă ca o fetiță, pe când Wade e tatăl responsabil. Un joc periculos și bizar, cred majoritatea oamenilor. Totuși, ei au altă părere.

"Acesta este ceva care trebuie luat în serios. Nu este un joc. Acesta nu este ceva pe care îl punem doar de fațadă. Este ceea ce suntem. Este ceea ce ne face fericiți", a explicat Wade.

Când sunt împreună, ei se joacă și dacă Michelle a făcut ceva rău, bărbatul va impune niște consecințe. Pedeapsa, deși doare, o ajută să ia deciziile corecte pe viitor, explică ei.

Cuplul are și o fișă de comportament, pe care Michelle trebuie să o bifeze de trei ori pe zi și un sistem distinct de codare a culorilor: verde când se comportă bine, roșu când se comportă prost și, în sfârșit, o bifă galbenă pentru avertismente.

În funcție de activitățile lui Michelle din ziua respectivă, Daddy Dom stabilește o pedeapsă sau o lasă să aleagă o recompensă.

Wade care a crescut într-o familie în care părinții apelau la violența fizică pentru a se impune, consideră că aceasta este soluția pentru a o ”disciplina” pe soția sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a reacționat o fetiță atunci când a putut vedea, pentru prima oară în viața ei. Clipul video a devenit viral... Cum arată acum Valeria Lukyanova, femeia Barbie, după ce a renunțat la look-ul de păpușă și se aranjează ca o zână...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x