Antena Căutare

Femeia care s-a căsătorit cu fantoma unui pirat, a divorțat de el pentru că „o folosea”: „Jack era practic un vampir energetic”

O femeie care s-a căsătorit cu fantoma unui pirat de 300 de ani, a divorțat pentru că o folosea ca sursă de energie, a afirmat ea.

O femeie care s-a căsătorit cu fantoma unui pirat de 300 de ani, a divorțat pentru că o folosea ca sursă de energie, a afirmat ea.

Amanda Teague, de 46 de ani, din Downpatrick, Irlanda de Nord, spune că ea s-a căsătorit postum cu iubitul său fantomă "Jack" în apele internaționale, în 2016, astfel încât căsătoria ar putea fi considerată legală.

Vorbind cu moderatorii Eamonn Holmes și Ruth Langsford în această dimineață, 22 iulie, femeia de 46 de ani a spus că, în cele din urmă, a trebuit să-l exorcizeze pe Jack la sfârșitul anului trecut, după ce "a încercat să o omoare".

Amanda le-a spus lui Eamonn și Ruth că a intrat în spiritualitate în 2010, după ce fiul ei a murit, la cinci ani după ce Jack a ajuns la ea și "s-a prezentat".

După câteva luni, cuplul a început să se apropie până când s-au căsătorit. Cu toate acestea, la câteva luni după nunta, Amanda a început să observe pierderea sănătății.

Ea a spus prezentatorilor: „Acest lucru a durat aproape doi ani. Sănătatea mea sa înrăutățit, și mai rău și mai rău, până în momentul în care am ajuns la sepsis anul trecut, în iunie, și aproape că am murit. Trebuia să fac o operație de urgență”.

La 46 de ani a spus că știe totul despre atașamentul și posesia spiritului și a fost convins că "soțul" o folosea pentru spiritul ei.

Explicând ce sa întâmplat, Amanda a spus: „Jack era practic un vampir energetic. Când murim, este normal să rămânem în regiunea legată de Pământ pentru o perioadă, dar când spiritele stau prea mult timp, au nevoie de o sursă de energie. Și, din păcate, Jack m-a folosit ca sursă de energie. El nu și-a acceptat niciodată propria moarte, așa că a vrut să continue să trăiască prin corpul meu”.

Amanda a spus că există multe "steaguri roșii" spre sfârșitul relației lor, inclusiv sănătatea ei în scădere rapidă, și astfel, la scurt timp după operația ei care a salvat-o, ea a realizat că trebuie să "divorțeze" de soțul-fantomă. Ea la exorcizat în decembrie anul trecut.

Aceasta a spus că, deși regretă căsnicia în anumite moduri, în altele nu o face, pentru că a învățat-o foarte multe și i-a oferit oportunitățile pe care altfel nu le-ar fi avut. "Cred că totul se întâmplă pentru un motiv", a adăugat ea.

Spune că este "foarte mândră" de ceea ce a făcut și de faptul că a reușit să-și refacă viața de la plecarea lui Jack.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursă: UNILAD

Submarinul francez, dispărut de mai bine de 50 de ani, a fost descoperit pe fundul mării. Câţi marinari se aflau la bord... Scriitorii producției The Simpsons au mărturisit "cum prezic viitorul"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x