Antena Căutare

Femeia care s-a căsătorit din greșeală cu un alt bărbat decât logodnicul ei. Cum și-a dat seama și ce s-a întâmplat cu iubitul ei

O nuntă dublă nu a decurs deloc așa cum se așteptau mirii pentru că una dintre mirese s-a căsătorit din greșeală cu un alt bărbat, în locul logodnicului ei.

un mire ii pune verigheta miresei pe deget la nunta
O femeie s-a căsătorit din greșeală cu bărbatul nepotrivit. Situația a luat o întorsătură neașteptată. | Shutterstock

O nuntă dublă din India a luat o întorsătură complet neașteptată atunci când miresele și-au încurcat mirii între ele. Două surori au avut parte de o nuntă dublă organizată de părinții lor în Madhya Pradesh. Din nefericire, o gafă majoră le-a stricat celor două cea mai importantă zi din viața lor.

Ce s-a întâmplat la o nuntă dublă din India

Vestea că cele două mirese și-au încurcat soții a apărut chiar și pe primele pagini are publicațiilor locale. Totul a pornit de la tatăl mireselor Rameshlal Railot. El a organizat nunta celor 3 fiice și a fiului său, toate în aceeași zi. Fetele au purtat rochii identice și și-au acoperit toate 3 fețele, conform tradiției, potrivit The Sun.

Citește și: Viitorul ei soț a părăsit-o cu o lună înainte de nuntă. Ce a decis să facă femeia, pentru a se “răzbuna”

Atuni când au început pregătirile și toate cuplurile se aflau în fața altarului, fiind pregătite, a avut loc o pană de curent și două dintre surori au ajuns să se țină de mână cu mirii greșiți, fără ca măcar să bănuiască acest lucru.

Nikita trebuia să se căsătorească cu Bhola, dar a ajuns să îl ia de soț pe Ganesh, cel cu care sora ei, Karishma, ar fi trebuit să se căsătorească. Cele două cupluri au început toate ritualurile specifice, iar când a venit lumina, toți au realizat că făcuseră o greșeală, dar era deja prea târziu.

Cum au reperat greșeala comisă la nuntă

“Ei nu și-au schimbat ghirlande flori sau jurăminte de căsătorie, dar s-a săvârșit un alt ritual important de nuntă cât timp a fost luat curentul”, a explicat tatăl fetelor.

Se pare că în acea regiune sunt foarte comune aceste pene de curent și nimeni nu și-a făcut griji că ceva atât de ciudat s-ar putea întâmpla. Acel sat are adesea probleme cu curentul pentru că nu există piloni de electricitate stabili.

Citește și: Femeia urma să se căsătorească, dar cu o zi înainte de nuntă fața i s-a umflat pe neașteptate. Ce s-a întâmplat

Fratele celor trei fete a explicat faptul că greșeala a fost depistată la timp, înainte ca fetele să faă jurămintele de cununie, care sunt extrem de importante în ritualul lor de cununie în India. Restul ceremoniei a decurs exact așa cum fusese planificată, după ce greșeala a fost reparată iar fetele s-au inversat din nou.

În India, familiile tradiționale țin foarte mult la obiceiurile lor atunci când vine vorba de nunți, iar miresele sunt extrem de acoperite atunci când se pregătește ceremonia. Tocmai de aceea a survenit și acea greșeală. Dacă ritualul se ducea până la sfârșit, ar fi fost nevoie de un divorț, lucru foarte rar întâlnit în cuplurile tradiționale din India.

S-a trezit cu pistrui și vânătăi pe corp și le-a ignorat până medicul i-a pus un diagnostic cutremurător. Ce avea... Ce semnificație are roaba cu șampanie care e foarte populară în cluburi. Cât costă și care e motivul pentru care se folo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x