Antena Căutare

Femeia care și-a născut propriul nepot. Cum e posibil. Ea a dorit să își ajute fiica și ginerele

O bunică a dat naștere propriului său nepot, reușind astfel să își ajute fiica și ginerele. Fiica ei, Meagan, suferă de o afecțiune gravă.

meagan si clyde cu bebe winston in brate Galerie
O bunică a dat naștere propriului său nepot, reușind astfel să își ajute fiica și ginerele. Fiica ei, Meagan, suferă de o afecțiune gravă. | Profimedia

Meagan White, o tânără din Australia, a fost diagnosticată la vârsta de 17 cu o sindromul Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser. Acest sindrom înseamnă că ea s-a născut fără uter. Prin urmare, Meagan nu ar fi putut deveni mamă prin căi naturale.

Deși nu are uter și nici ciclu menstrual, Meagan are ovare funcționale, ceea ce îi permitea să facă un embrion pe care să îl plaseze în uterul unei mame surogat.

Maree Arnold, mama lui Meagan, a devenit astfel cea mai în vârstă mamă surogat din Australia pentru a acceptat să poarte în pântece copilul fiicei sale. Femeia în vârstă de 54 ani a devenit bunică, dând naștere propriului ei nepot.

O bunică a dat naștere propriului nepot

Maree a născut prin cezariană săptămâna trecută, iar fiica ei, Meagan, în vârstă de 28 de ani, este extrem de încântată că a devenit mamă, datorită mamei sale. Meagan, care e asistentă medicală, a încercat în trecut să devină mamă tot prin mamă surogat, dar femeia din Canada care le purta bebelușul a pierdut sarcina la 21 săptămâni.

Citește și: Care e mama și care e fiica? Toți le dau aceeași vârstă, deși le despart 38 de ani. Câți ani au femeile din imagine

În ciuda evenimentului neplăcut, Meagan nu și-a pierdut speranța. Propria ei mamă, Maree, a dat naștere fiului ei, Winston Ion pe 13 ianuarie. Cezariana fusese deja programată de mai multe luni, iar sarcina lui Maree a decurc normal.

“A fost și este un vis devenit realitate. Când l-am văzut pentru prima dată, a fost dragoste la prima vedere. Ne-a umplut inimile cu iubire într-un mod în care nu știam că e posibil. Am fost amândoi martori la naștere. Nu am fost emoționați, doar eram nerăbdători. Doctorul nostru a fost fantastic, ne-a oferit toate informațiile”, a mărturisit Meagan imediat după ce l-a ținut în brațe pentru prima dată pe fiul ei, potrivit Daily Mail.

Maree, în vârstă de 54 ani, este mama a cinci copii și deține propria ei fermă. Femeia, cu o experiență vastă ca mamă, a mărturisit că nașterea a decurs perfect și s-a bucurat nespus că a putut să poarte ea sarcina, dând naștere propriului ei nepot.

Cum a reacționat Maree când a devenit mamă la 54 ani

“Mereu am crezut că sunt prea bătrână să fac ceva ca asta, dar cred mereu trebuie să îmi pun mai multe întrebări. E o experiență special pentru mine și sunt extrem de bucuroasă să îmi pot ajuta fiica”, a declarant Maree.

Citește și: Quran și Cherly formează unul dintre cele mai controversate cupluri. Ea are 61 de ani, el 24 și se pregătesc să aibă un copil

Deși Maree deja era la menopauză, I s-a oferit tratament de specialitate pentru a întârzia procesul și pentru a-I îngroșa țesutul uterului pentru a rămâne însărcinată. După trei încercări eșuate, Meagan și Maree au spus că erau pe punctul de a renunța și credeau că nu o să funcționeze niciodată. Se pare, însă, că a patra oară a fost cu noroc.

“Sper ca povestea noastră să încurajeze și alți oameni care trec prin aceleași încercări. Cu siguranță aș face totul de la capăt”, a mai spus Maree.

Meagan și Clyde, soțul ei, au devenit acum părinți, exact așa cum își doreau și se bucură împreună de micuțul lor, Winston.

Ce trebuie să afli dacă ai brățară de argint cu talismane. Avertismentul dat de marele producător de bijuterii... Cum să te îmbarci fără bilet. Un pasager clandestin a zburat 11 ore în compartimentul roților unui avion cargo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x