Căutare Live

Femeia care și-a scos coastele ca să semene cu un personaj de desene animate. Cum arăta înainte să-și deformeze corpul

Pixee Fox, femeia care și-a scos coastele, a avut peste 200 de proceduri cosmetice pentru a arăta ca un personaj de desene animate. Acum, doctorii îi refuză alte operații.

Femeia și-a mărit implantul mamar de 4 ori, și-a schimbat forma sprâncenelor, și-a redus pomeții, și-a reconstruit complet fața și a avut chiar și un transplant de gene, printre numeroase alte proceduri, în încercarea de a arăta că un personaj de desene animate, scrie The Sun.

Pixee Fox și-a scos 6 coaste pentru a arăta ca un personaj de desene animate

La doar 28 de ani, Pixee Fox și-a scos și 6 coaste pentru a obține o talie de 35 de cm, scrie Daily Mail. Modelul folosește și un corset pentru a obține forma nenaturală a taliei.

Mai mulți chirurgi au refuzat să o mai opereze, de teamă că tânără e dependentă de operații plastice. Pixee Fox susține că a avut și un transplant de gene, folosind păr pubian, o premieră mondială.

Pixee a cheltuit sute de mii de dolari pe operații și a călătorit chiar și până în India pentru a-și schimba culoarea ochilor, o procedură periculoasă ce e interzisă în Europa și SUA.

Pixee a călătorit și până în Coreea de Sud pentru procedura de reconstrucție a fetei, ce ar fi putut s-o lase paralizată.

Ea a publicat numeroase imagini cu noua ei imagine de desen animat, dar și unele cu look-ul ei natural, înainte de numeroasele operații.

În acest moment, Pixee Fox, femeia care și-a scos coastele ca să arate ca un personaj de desene animate, trăiește cu Justin Jedlica, un bărbat dependent de operații plastice ce vrea să arate precum Ken.

Transformarea ei a atras peste 28 milioane de vizualizări. Este incredibil cum arată această tânară după ce se machiază... Cele mai sexy nume din lume. Al tău se numără printre ele?...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x