Femeia care și-a scos coastele ca să semene cu un personaj de desene animate. Cum arăta înainte să-și deformeze corpul

Pixee Fox, femeia care și-a scos coastele, a avut peste 200 de proceduri cosmetice pentru a arăta ca un personaj de desene animate. Acum, doctorii îi refuză alte operații.

Femeia și-a mărit implantul mamar de 4 ori, și-a schimbat forma sprâncenelor, și-a redus pomeții, și-a reconstruit complet fața și a avut chiar și un transplant de gene, printre numeroase alte proceduri, în încercarea de a arăta că un personaj de desene animate, scrie The Sun.

Pixee Fox și-a scos 6 coaste pentru a arăta ca un personaj de desene animate

La doar 28 de ani, Pixee Fox și-a scos și 6 coaste pentru a obține o talie de 35 de cm, scrie Daily Mail. Modelul folosește și un corset pentru a obține forma nenaturală a taliei.

Mai mulți chirurgi au refuzat să o mai opereze, de teamă că tânără e dependentă de operații plastice. Pixee Fox susține că a avut și un transplant de gene, folosind păr pubian, o premieră mondială.

Pixee a cheltuit sute de mii de dolari pe operații și a călătorit chiar și până în India pentru a-și schimba culoarea ochilor, o procedură periculoasă ce e interzisă în Europa și SUA.

Pixee a călătorit și până în Coreea de Sud pentru procedura de reconstrucție a fetei, ce ar fi putut s-o lase paralizată.

Ea a publicat numeroase imagini cu noua ei imagine de desen animat, dar și unele cu look-ul ei natural, înainte de numeroasele operații.

În acest moment, Pixee Fox, femeia care și-a scos coastele ca să arate ca un personaj de desene animate, trăiește cu Justin Jedlica, un bărbat dependent de operații plastice ce vrea să arate precum Ken.

Ultimele știri