Antena Căutare

Femeia cu talie de viespe și șolduri gigantice. Soțul ei o adoră - FOTO ȘOC

Mikel Ruffinelli este o femeie în vârstă de 44 de ani, din Los Angeles, care deține recordul mondial pentru cele mai mari șolduri din lume.

Mikel Ruffinelli este o femeie în vârstă de 44 de ani, din Los Angeles, care deține recordul mondial pentru cele mai mari șolduri din lume.

În adolescență, Mikel arăta ca orice fată normală și cântărea 70 de kilograme. În prezent, are o greutate de 210 kilograme, iar șoldurile sale măsoară 2,4 metri în circumferință, talia fiind mult mai mică.

Chiar și așa, soțul său, Reggie Brooks, îi adoră formele și nici ea nu pare să aibă vreo problemă legată de înfățișarea sa.

”Îmi ador șoldurile, nu văd motivul pentru care ar trebui să încep să țin o dietă, pentru că nu am probleme de sănătate”, a declarat Mikel Ruffinelli pentru presa internațională.

Totul a început imediat după nașterea primului său copil, când a luat considerabil în greutate. Cu timpul, șoldurile i s-au mărit, fără să poată controla situația.

Mikel a încercat să țină diete, însă dezamăgită de rezultate, femeia a renunțat, fiind susținută de soțul ei.

Deși medicii au avertizat-o că excesul de grăsime îi va putea fi fatal în următorii ani, femeia refuză să facă vreo schimbare. Mikel Ruffinelli consumă zilnic minim 3000 de calorii.

Zodia care ar lua prima la Actorie! Joacă teatru tot timpul și și-a făcut o artă din minciună și manipulare!... Din afară ladă de gunoi, dinăuntru visul oricărei familii! Cum arată „căsuța-container” pe care și-o permite oricine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x