Femeie în stare gravă după ce a fost atacată de o pisică în timp ce era la volan. A căzut din mașină și s-a accidentat zdravăn

O femeie din Florida a fost internată în spital în stare critică, după ce s-a luptat cu o pisică de casă. A pierdut controlul volanului apoi a căzut din mașină și s-a accidentat grav. 

O femeie din Florida a fost internată în spital în stare critică, după ce s-a luptat cu o pisică de casă. A pierdut controlul volanului, apoi a căzut din mașină și s-a accidentat grav.

Potrivit vecinilor și a femeii, una dintre pisicile de cartier a sărit în mașină când tocmai pornise mașina și pisica a început să o zgârie și s o muște, a spus Taylor. „Ea a fost distrasă și a căzut din mașină și a fost de fapt lovită de propriul ei vehicul", au dezvăluit autoritățile.

Foto: pixabay.com

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Strugurii îngrașă? Beneficii și calorii pentru aceste fructe de toamnă
Strugurii se găsesc sub mai multe forme și culori. Există struguri roșii, verzi și mov, struguri fără semințe. SE pot consuma sub formă de jeleu de struguri, gem de struguri și suc de struguri, stafide, sau vin. Prima viță de vie a fost cultivată în urmă cu mai bine de 8 000 de ani în Orientul Mijlociu. O întrebare care este extrem de populară e legată de faptul dacă strugurii îngrașă sau nu.
Catine.ro
Ultimele știri