Antena Căutare

Cum s-a răzbunat o femeie înșelată pe viitorul soț, când acesta se aștepta mai puțin. Metoda ei a uimit pe toată lumea

O femeie care a aflat că viitorul soț a înșela-o, s-a răzbunat într-un mod inedit, chiar în fața altarului în ziua nunții.

femeie care se răzbună

bridalandformalinc.com

O femeie s-a răzbunat pe cel care urma să-i fie mire, chiar în ziua nunții celor doi, după ce aceasta a aflat că a fost înșelată. Casey, cea care urma să fie mireasă, deși aflase ce îi face viitorul șoț a pus la cale un plan bine gândit pentru a se răzbuna pe el astfel încât să-l facă de râs pe bărbat de față cu toți cunoscuții. A așteptat până în momentul în care cei doi s-au afișat în fața altarului.

Impresionant! Timp de 71 de ani au fost nedespărțiți. Cuplul care a demonstrat că sintagma, "nu pot trăi fără tine" are sâmbure de adevăr

Femeia a reușit să se abțină, pregătind nunta ca la carte fără să dea de bănuit vreo clipă de planul pe care-l urmărește, cu toate că putea să anuleze nunta de dinainte să se ajungă aici.

Totul a pornit de la un mesaj primit de la un număr necunoscut, în care se spunea: 'E nu m-aș căsători cu el. Tu o vei face?'. Au urmat apoi mai multe capturi de ecran cu discuțiile dintre iubitul ei și femeia necunoscută.

Era limpede din discuțiile dintre cei doi că iubitul ei o înșela de mai mult timp.

A doua zi, în fața altarului, unde a venit îmbrăcată, spre surpriza tuturor, în haine obișnuite, Casey a făcut un anunț care a înghețat pe toată lumea:

'Nu va fi nicio nuntă astăzi!'.

Apoi, a profitat de momentul de liniște care se instalase, și a început să citească cu voce tare schimbul de mesaje dintre mirele ei și femeie.

A fost momentul în care toți nuntașii au rămas muți de uimire despre ceea ce se întâmplase. Nimeni nu ar fi bănuit că ar putea fi martor la un așa moment jenant, nu doar pentru mire cât și pentru toți cei prezenți care au venit pregătiți să petreacă momente ffrumoase alături de cei doi miri.

sursa: libertateafentrufemei.ro

Top 7 lucruri mai puțin știute despre Brâncuși! Ce îi plăcea să mănânce și ce credea despre căsătorie. „Te poate masacra... Rugăciunea făcătoare de minuni, cu ajutor imediat! Scapi imediat de toate relele din viața ta...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x