Antena Căutare

O femeie a fost ucisă de trei rechini

O femeie din America a murit din cauza rănilor suferite în urma unui atac de rechini în Bahamas. Jordan Lindsey, în vârstă de 21 de ani, din Torrance, California, a făcut snorkeling cu familia ei în timpul unei vacanțe în Bahamas, când a fost atacat de trei rechini.

O femeie din America a murit din cauza rănilor suferite în urma unui atac de rechini în Bahamas. Jordan Lindsey, în vârstă de 21 de ani, din Torrance, California, a făcut snorkeling cu familia ei în timpul unei vacanțe în Bahamas, când a fost atacat de trei rechini.

Rechinii au atacat-o pe victima în zona picioarelor, mâinilor, feselor și i-au deteșat brațul drept. Membrii familiei au strigat după ajutor dar nu au fost auziți.

Lindsey a fost adusă la mal și declarată moartă în spital, a declarat Ministerul Turismului din Bahamas. Acesta a emis, de asemenea, o recomandare de precauție pentru public.

"Putem confirma că un cetățean american din Bahamas a suferit leziuni după un atac de rechin pe 26 iunie", a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat pentru The Washington Post într-o declarație. "Din respect pentru familia ei în această perioadă dificilă, nu avem informații suplimentare de oferit."

O femeie însărcinată a fost împușcată în stomac. Ea a fost acuzată de moartea bebelușului... Vitamina C favorizează dezvoltarea celulelor canceroase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x