Antena Căutare

Femeile au uitat de Brad Pitt, Johnny Depp sau David Beckham! Blake Shelton este oficial cel mai sexy bărbat din lume și are o voce fenomenală!

Anul 2017 se apropie de final și a sosit momentul în care una dintre cele mai prestigioase publicații a decis că planeta ar trebui să uite de bărbați precum Brad Pitt, George Clooney, Johnny Depp, Ryan Reynolds și David Beckham! Un alt reprezentant masculin le-a luat locul și a devenit „cel mai sexy bărbat al anului”! 

Anul 2017 se apropie de final și a sosit momentul în care una dintre cele mai prestigioase publicații a decis că planeta ar trebui să uite de bărbați precum Brad Pitt, George Clooney, Johnny Depp, Ryan Reynolds și David Beckham! Un alt reprezentant masculin le-a luat locul și a devenit „cel mai sexy bărbat al anului”!

Cântărețul american Blake Shelton a primit marți seară titlul de "Cel mai sexy bărbat în viață" pe anul 2017, devenind primul artist country din lume care a fost recompensat cu această distincție insolită, ce este atribuită în fiecare an în luna noiembrie de echipa editorială a revistei People, informează Reuters.

"Am fost urât toată viața mea. Însă dacă pot fi considerat sexy pentru un an, atunci pot să primesc acest premiu!", a declarat cântărețul american, în vârstă de 41 de ani.

Originar din statul Oklahoma, Blake Shelton a petrecut un deceniu cântând pe diverse scene din industria muzicii country. Cel mai recent album al lui, "Texoma Shore", a fost lansat la începutul acestei luni.

Blake Shelton le-a spus jurnaliștilor de la revista People că abia așteaptă să îl tachineze pe Adam Levine, solistul al trupei Maroon 5, în legătură cu titlul de "Cel mai sexy bărbat în viață" pe care l-a primit marți. De altfel, Adam Levine a primit și el acest titlu în 2013.

Cine ar fi crezut? Surpriză uriașă pentru fanii Mirelei Vaida! Cum arată băiatul cel mic al cunoscutei prezentatoare!

"Nu voi trata acest premiu așa cum au făcut-o Hugh Jackman sau alți bărbați celebri, care au preferat să fie modești în legătură cu acest titlu. Oamenii mă vor urî din această cauză", a glumit Blake Shelton.

Ascultă mai jos ce voce superbă are artistul:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cântărețul a mai dezvăluit jurnaliștilor de la revista People că deși încearcă să rămână în formă și să mănânce sănătos, are totuși o slăbiciune pentru gustările rapide precum murăturile, în special atunci când se află în casa lui natală din Oklahoma, arată Agerpres.

Blake Shelton, care a fost căsătorit cu cântăreața country Miranda Lambert, are de doi ani o relație cu cântăreața pop Gwen Stefani. Potrivit dezvăluirilor sale, noua lui iubită l-a încurajat să accepte titlul de "Cel mai sexy bărbat în viață" .

Printre laureații din anii precedenți ai acestui titlu insolit se află mai mulți bărbați celebri din industria de divertisment, precum Dwayne "The Rock" Johnson, Brad Pitt, George Clooney, Johnny Depp, Harrison Ford, Ryan Reynolds și David Beckham.

Cât costă diamantul perfect. Este vorba despre o sumă record... S-a luat la "trântă" cu un rechin de doi metri și a câștigat! Un surfer s-a salvat, după ce i-a tras un pumn î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x