Antena Căutare

Femeile care au înțeles frumusețea greșit! Cum arătau înainte de a se supune la prea multe operații și trucuri bizare

Au vrut să fie frumoase, dar s-au transformat total încât nimeni nu le mai recunoaște. Operațiile estetice, dar și trucurile bizare de înfrumusețare le-au schimbat trupul și chipul în ceva neobișnuit.

Femeile care au înțeles frumusețea greșit! Cum arătau înainte de a se supune la prea multe operații și trucuri bizare Galerie
Femeile care au înțeles frumusețea greșit! Cum au ajuns să arate după ce s-au supus la prea multe operații estetice | Profimedia

Salla Mikkonen și-a transformat total chipul încă de la vârsta de 13 ani când a început să-și facă primele tatuaje, iar până în prezent, la vârsta de 22 de ani, a ajuns să-și "împodobească" trupul cu zeci de tatuaje gotice, piercinguri și accesorii bizare. Ba mai mult a ajuns să-și taie limba pentru a semăna cu un șarpe.

Artista din Hyvinkää, Finlanda, a fost pentru prima oară interesată de cultura gotică la vârsta de 11 ani când a apelat la proceduri ușoare: un piercing pentru buze și cercei care să-i mărească lobul urechilor, doi ani mai târziu, când avea doar 13 ani a cheltuit aproximativ 17.000 de euro pentru a se transforma total.

Urechile artistei finlandeze sunt acum întinse până dimensiunea de 1,65 inci și are tatuaje pe față, gât, piept, coaste, abdomen, brațe, picioare și mâini. Modificarea preferată a lui Salla este însă limba ei despicată, despre care spune că a fost realizată într-o procedură foarte dureroasă și a lăsat-o în imposibilitatea de mânca ceva câteva zile, în 2018. În timp ce divizarea limbii în scopuri cosmetice este ilegală în Marea Britanie, artista spune că a meritat riscul, dar și suferința.

Victoria Wild are 12 parteneri virtuali și își consideră trupul operă de artă

A cheltuit sute de mii de euro pentru a-și modifica fiecare părticică a corpului său. Culmea, Victoria nu a fost niciodată o femeie urâtă.

Totuși, figura ei angelică nu a mulțumit-o niciodată așa că, imediat după ce a și-a încheiat studiile, americanca a început seria intervențiilor chirurgicale, care avea să o transformă într-o altă persoană. Cei care o cunosc spun că nu izbutește să se oprească, deși sănătatea sa este pusă în pericol de toate operațiile estetice.

Aceasta a ajuns model erotic și este mândră că zeci de bărbați plătesc sume colosale ca să o vadă și să le incite imaginația. Victoria Wild, care şi-a şi luat nume de vedetă XXX, a apelat la operaţiile estetice pentru o transformare radicală. Intervenţiile chirurgicale au costat-o peste 90.000 de dolari, iar rezultatul i-a adus multe critici femeii.

Victoria are 12 soți virtuali cu care vorbește online și spune că, datorit ei, acești bărbați nu mai sunt singuri, deoarece este soția lor trofeu. Soții ei virtuali îi cumpără smartphone-uri, camere, lenjerie și haine noi. Victoria a avut șase intervenții la bust, trecând de la a avea piept plat la 34G. De asemenea, i s-a făcut o rinoplastie, implanturi și augumentare pentru buze, un lifting brazilian cu transfer de grăsime, liposucție, îndreptare a dinților, implant de păr, bronz, dar și lucur intens la sala de sport. Frumusețea este putere pentru Victoria și iubește efectul pe care îl are asupra bărbaților datorită aspectului ei sexy. Ea își descrie corpul ca pe o artă care ar trebui apreciată. Recent, a creat un cont de OnlyFans, unde postează imagini cu ea dezbrăcată.

Eva Birathare, femeia cu trupul sculptat

Eva Birath are trupul unui bărbat, dar se simte mai frumoasă și mai atractivă ca niciodată. Aceasta a urmat o dieta formată numai din consumul de carne timp de un an de zile și spune că așa s-a vindecat de cancerul colonului.

Aceast a ajuns să facă culturism, iar la 62 de ani se mândrește cu stilul său de viață, dar și cu felul în care arată.

Eva este din Suedia și a început pentru prima dată culturismul la 40 de ani și chiar a concurat din 2003 până în 2009. În acest timp Eva a urmat o dietă bogată în proteine ​​și a mâncat o numai pui, orez și a doar consumat băuturi proteice.

În aprilie 2017, Eva a fost diagnosticată cu cancer de colon, și a fost operată în iulie pentru a elimina tumora de aproape 12 inci din colon. După aceasta, sportiva a început să urmeze alte diete pentru a-și îmbunătăți sănătatea și a dat peste dieta carnivorilor care presupune numai consum de carne, pește, ouă și apă.

Eva mănâncă în jur de 2.000 de calorii pe zi, dar ține post până la prânz, având în program doar cafea dimineața, iar dieta ei este compusă în proporție de 80% din carne de vită.

Femeia cu cele mai mari buze din lume, îndrăgostită de aspectul său

Andrea Ivanova, o femeie din Bulgaria, și-a dorit foarte tare să fie versiunea umană a păpușii Barbie, dar se pare că a exagerat cu operațiile estetice.

O poză cu Andrea de dinaintea operațiilor estetice ne arată că avea o frumusețe naturală deosebită, dar ea nu s-a mulțumit cu atât. Și-a dorit să își mărească sânii, dar implanturile ei acum au ajutat-o să ajungă la mărimea E a cupei.

Deși a făcut niște schimbări majore, iar felul în care arată acum e de nerecunoscut, Andrea plănuiește să continue cu operațiile estetice. Femeia în vârstă de 22 de ani este recunoscută pentru buzele ei extrem de voluptoase, ajungând să fie numită femeia cu cele mai mari buze din lume.

Andrea Ivanova a primit 20 de injecții cu acid hialuronic în buze pentru a ajunge să arate așa. Noua misiune a influencer-ului este să ajungă să aibă și cel mai mare bust din lume. De aceea, a decis să pună și mai mult accent pe operațiile estetice în zona sânilor.

Ea a decis să înceapă procesul transformărilor sale în 2018, iar investițiile pe care le-a făcut pentru a se înfrumuseța au atins sume colosale. La început, Andrea a declarat că a cheltuit 135 de dolari pentru fiecare tratament injectat în buze. În timp, ea a pierdut numărătoarea tratamentelor făcute și a mărturisit că i-ar fi plăcut să continue, dar medicii au considerat că e suficient.

Aydin Mod și-a tatuat globii oculari

Aydin Mod și-a supus trupul la o serie de proceduri extreme, alegând să-și tatueze globii oculari, fața și chiar a mers până la a opera zona intimă pentru a arăta cum își dorește. Aydin Mod are peste 20 de piercing-uri și 12 desene, respectiv cicatrici, nările tăiate, fillere în obraji și acid hialuronic în buze.

Mara Jose Cristerna este cea care i-a servit drept muză, femeie care este cunoscută sub numele de ”The Vampire Women”. Fascinația lui Aydin pentru modificările care provoacă uimire pe fața celor care o întâlnesc a luat naștere în adolescență. Pe vremea când avea doar 11 ani, a început să-și facă singură găuri pentru piercinguri.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x