Antena Căutare

Fenomen bizar! Localnicii s-au speriat că sunt martorii unei invazii extraterestre! Ce s-a văzut pe cer

Un fenomen bizar apărut ca din senin pe cer i-a făcut pe locuitorii unui oraș să creadă că asistă la o invazie extraterestră.

Un fenomen bizar apărut ca din senin pe cer i-a făcut pe locuitorii unui oraș să creadă că asistă la o invazie extraterestră.

Incidentul straniu s-a produs în Cape Town, Africa de Sud. Totuși, imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

Mai exact, la un moment dat, pe cer au apărut niște formațiuni ciudate ce au fost asemănate de locuitori cu niște nave extraterestre.

Cercetătorii de la NASA au făcut o descoperire incredibilă! Să fie asta DOVADA clară că EXTRATEREŞTRII există?

Una dintre imaginile devenite virale pe internet

Martorii au surprins totul în fotografii realizate peste tot prin orașul cu pricina. Panica a ținut pentru puțin timp, căci specialiștii spun că nu era vorba despre nicio invazie extraterestră, ci despre niște simpli nori.

Aceștia capătă forma unor discuri misterioase atunci când trec pe lângă munți sau pe lângă structuri mari, construite de om.

Ei sunt răutăcioșii horoscopului! Păzește-te dacă nu vrei să suferi din cauza lor, sunt un adevărat pericol!... Era obeză, dar s-a transformat total după ce a slăbit 25 de kilograme! Cum arată acum tânăra, după ce a devenit Miss!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x