Antena Căutare

Fenomen rar: o tornada si doua curcubee s-au intalnit pe cer

Momentele in care o tornada se formeaza in acelasi timp cu un curcubeu sunt foarte rare. Un astfel de eveniment a avut loc in Statele Unite si a fost fotografiat de catre un pasionat de fenomene meteo extreme.

Potrivit Daily Mail, tornada uriasa s-a format in statul american Colorado.

Locuitorii din zona s-au adapostit de teama ravagiilor pe care le-ar putea face tornada, insa un aventurier olandez, venit in SUA special pentru a vedea astfel de fenomene meteorologice, s-a incumetat sa o fotografieze.

Peter Gude a surprins in imagini un fenomen foarte rar, pe cer aparand in acelasi timp doua curcubee si o tornada. Barbatul se poate considera foarte norocos pentru ca, in SUA, sezonul tornadelor incepe abia in luna martie. Formarea tornadei la care a asistat olandezul nu a fost prezisa de meteorologi.

Foto: Caters News Agency

Cea mai paroasa fata din lume traieste in Tailanda... VIDEO! Vezi cum sforaie o pasare colibri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x