Antena Căutare

Fenomen spectaculos pe cer, zilele acestea! Ploaia de stele va da cu totul zodiile peste cap! Ce te așteaptă?

În fiecare an, în perioada 11-15 august, se întâmplă fenomenul numit Perseide. Ploaia de meteori atrage mereu ochii curioșilor, oferindu-le un spectacol inedit. Totuși, unele zodii vor fi afectate. Află și tu ce ți-a pregătit horoscopul pentru următoarele zile.

În fiecare an, în perioada 11-15 august, se întâmplă fenomenul numit Perseide. Ploaia de meteori atrage mereu ochii curioșilor, oferindu-le un spectacol inedit. Totuși, unele zodii vor fi afectate. Află și tu ce ți-a pregătit horoscopul pentru următoarele zile.

Berbecii și Vărsătorii se vor bucura mult romantism

Perseidele aduc evenimente neașteptate, în sectoarele dragostei, pentru Berbeci și Vărsători. În următoarea perioadă e foarte posibil ca mulți nativi ai acestor zodii să accepte să se căsătorească, să devină părinți (fără o planificare anterioară) sau să cunoască persoane de care să se îndrăgostească la prima vedere.

Taurii și Capricornii vor pune bazele viitoarelor lor familii

Mulți Tauri și Capricorni vor cumpăra sau vor renova case în perioada următoare. Ei sunt, în general, unii dintre cei mai serioși nativi ai zodiacului, iar Perseidele îi vor determina să pună bazele viitoarelor lor familii, indiferent că acum sunt singuri sau în relații. Perseverența și optimismul îi vor ajuta să-și ducă planurile la bun sfârșit, arată unica.ro.

Gemenii și Peștii își fac curat în cercul de prieteni

Mulți nativi Gemeni și Pești vor începe să își analizeze cercurile de prieteni. Vor lua hotărâri drastice în această privință și vor alege să spună adevărul, chiar dacă acesta va fi unul dureros. Perseidele îi îndeamnă să-și selecteze cu grijă oamenii pe care îi vor păstra aproape de acum încolo.

Racii și Săgetătorii avansează în carieră

Zodii de visători, Racii și Săgetătorii vor traversa în curând o perioadă complexă a vieții lor. Vor primi mai multe responsabilități, vor trebui să-și dovedească talentele și inteligența, dar vor fi recompensați pentru asta. Mulți vor primi creșteri salariale, unii vor avansa în carieră, iar câțiva își vor părăsi job-urile care până acum îi faceau nefericiți, pentru a-și urma pasiunile. Banii îi vor urma peste tot.

Leii și Fecioarele se vor redescoperi pe ei înșiși

Fie că vor ieși din relații toxice, fie că vor divorța sau se vor muta în alte orașe ori țări, Leii și Fecioarele vor trece printr-o perioadă foarte interesantă, în viitorul apropiat. Ei vor renunța la multe lucruri, și chiar la mulți oameni apropiați, pentru a se redescoperi, pentru a-și urma visele și pasiunile. Schimbările pot fi foarte dure, dar rezultatele vor fi excepționale pentru ei. Se vor transforma în persoane mai libere, mai relaxate, mai îndrăgostite de viață ca oricând! Vor renaște!

Balanțele și Scorpionii vor primi aprecieri la nivel înalt

Pentru nativii din Balanță și Scorpion următoarea perioadă este despre recunoașterea meritelor lor. Vor fi lăudați și apreciați, iar asta îi va face să se simtă mai bine ca oricând! Laudele vor veni de la un nivel important, de la superiori, așa că fericirea lor va fi maximă, cel puțin în plan profesional!

Mihai Găinuşă, la cuțite cu Marian Godină, după ce acesta a luat apărarea unor poliţişti care au încătuşat o femeie: &qu... Seiful Apocalipsei, singura șansă de supraviețuire a omenirii în cazul unui cataclism. Ce se află în interiorul său...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x